Ostani aktiven tudi na počitnicah. Vzemi s seboj osebnega trenerja.

Ostani aktiven tudi na počitnicah. Vzemi s seboj osebnega trenerja. (foto: promocijske fotografije) promocijske fotografije
29. 7. 2022 Promocijsko sporočilo

Naše življenje je v poletnih mesecih bolj razgibano in ne teče nujno po ustaljenih tirnicah. Veliko aktivnosti, ki so nam sicer rutina, se umakne poletnim dogodivščinam in doživetjem.

Med tistimi navadami, ki jih poleti pogostio zanemarjamo, je tudi telovadba. Daljše dneve preživljamo na svežem zraku in ob vodi. Vročina pa običajno prispeva k temu, da na potenje v fitnesu niti ne pomislimo. Ob daljšem dopustu se običajno odrečemo obisku telovadnice. Kaj pa, če bi lahko telovadnico, fitnes ali kar osebnega trenerja vzeli tudi s seboj na počitnice?

To je sedaj povsem mogoče z novim prenosnim projektorjem The Freestyle.

Hitra namestitev

Na uporabo je pripravljen v le treh korakih – postaviš, priključiš in projiciraš. Vso ostalo naredi naprava sama. Ni pomembno, kjer boste preživljali dopust, povsod si boste lahko na steno ali strop projicirali sliko svoje najljubše vadbe ali kar osebnega trenerja.

promocijske fotografije

Prenostni projektor The Freestyle se ponaša s funkcijami samodejnega izenačevanja (auto-keystone) in samodejnega izravnavanja (auto-level). Slika se prilagaja katerikoli površini pod katerimkoli kotom in s tem zagotavlja popolno razmerje. Poleg tega funkcija samodejnega ostrenja (auto-focus) omogoča, da The Freestyle prikaže kristalno čisto sliko na katerikoli površini, pod katerimkoli kotom, vse do velikosti 254 cm (100 palcev).

Projektor lahko tudi obračate za 180 stopinj in tako sliko prikazujete praktično kjerkoli. Poleg slike nudi tudi odličen 360-stopinjski prostorski zvok za izjemen užitek. Zahvaljujoč prosojnemu pokrovčku za lečo, ki projicira svetlobne učinke, pa si lahko ob koncu dneva privoščite romantično ambientalno razsvetljavo. Ko projektor ni v uporabi za ogled vsebine, zagotavlja tudi učinek osvetlitve razpoloženja ali pa se spremeni v pameten zvočnik z vizualnimi učinki.

Poveži se s trenerjem

Preprosta povezljivost vam bo omogočila dostop do vse vsebine, ki bi si jo radi ogledali. The Freestyle projektor nudi funkcije Smart TV, ki so na voljo na televizorjih Samsung. Z vgrajenimi storitvami predvajanja ter funkcijami zrcaljenja in predvajanja, ki so združljive z mobilnimi napravami Android in iOS, se bo vaša izkušnja še nadgradila.

To je prvi prenosni projektor v industriji, ki je certificiran s strani največjih svetovnih partnerjev OTT in strankam zagotavlja najboljšo izkušnjo gledanja. Za še dodatno olajšano upravljanje lahko med samo vadbo uporabljate pomoč glasovnega asistenta. Možnost upravljanja imate tudi s priloženim daljinskim upravljalnikom ali s pomočjo Samsung aplikacije SmartThings. Projektor bo projiciral vašega osebnega trenerja in imeli boste občutek, da vas nadzira čisto od blizu.

Vse informacij o sami napravi najdete na: https://www.samsung.com/si/projectors/the-freestyle/the-freestyle-sp-lsp3blaxxh/.

Poletna ponudba

promocijske fotografije

Zakaj se nakup v tem trenutku splača? Projektor The Freestyle je združljiv z zunanjimi baterijami, ki podpirajo USB-PD in izhod 50W/20V ali več. Ob nakupu do 21. avgusta oz. razprodaje zalog prejmete zunanjo baterijo. Z njo ne potrebujete elektrike.

Več informacij o ponudbi najdete na povezavi