Pa jih imamo - finalistke nagradnega natečaja s Skazo!

28. 6. 2018 Promocijsko sporočilo

Med velikim številom prijav smo izbrali  5 finalistk, ki bodo prejele izdelke Skaza in z njimi v prihodnje ustvarjale zanimive vsebine, ki vas bodo navdušile, da boste sami pograbili odejo in nahrbtnik napolnili z dobrotami za obisk bližnjega vrha ali dišeče, zelene jase.

Pa poglejmo, s kom se bodo družili v naslednjih tednih:

1. Barbara Kvas 

SITFIT

Barbara na platformi sitfit objavlja slastne, vendar enostavne recepte.

Sit Fit širi zavedanje, da je zdrava hrana lahko tudi odlična in da je princip zdravega prehranjevanja lahko tudi zabaven, enostaven in duhu in telesu koristen, med zdravimi in zanimivimi recepti pa najdete tudi navodila za bolj zdrav način prehranjevanja ter smernice za ločevalno dieto. 

2. Aleksandra Kvrzič

Greatatlash

Aleksandra je jubiteljica mode, potovanj, hrane in predvsem dobre kave. Življenja si ne zna predstavljati brez svojih mačk, prijateljev in družine, zato bodo objave z njenih dogodivščin zagotovo zabavne! Ustvarja na blogu Greatatlash.

3. Tamara Bastarda 

Our Way Everyday

Tamara je nadobudna youtuberka in blogerka, spremljate jo lahko na kanalu Our Way Everyday.

S prijateljico Natalijo ustvarjata na Youtube kanalu in blogu Our Way Everyday. Ime za blog izhaja iz njunega prepričanja, da je vsak dan treba izkoristiti maksimalno in ga začiniti na svoj način - po tem načelu skušata živeti ter del njunih doživetij prikazati na blogu. 

4. Tea Delena 

Delena piše

Tea je mamica navihanemu srčku Lovru, ženska sebi in žena Dejanu, blogerka, podjetnica in slovenistka, ki svoje izkušnje na iskren in prisrčen način deli z bralci. Na njeni platformi boste našli navdih za potovanja, izlete, otroško modo in nasvete, ki pridejo prav vsaki mladi mamici.

5.  Petra Windschnurer

Petra Windschnurer 

Petra dela kot modna in lepotna urednica, samostojno sodeluje pri različnih projektih, povezanih s snovanjem vsebine za različne komunikacijske medije. Na svojem blogu s strastjo in umetelnim humorjem deli razmišljanje s podobnimi bralci, ki jih zanimata moda, umetnost in kultura.

Izdelki Skaza

Nagrajenke se izredno veselijo testiranja izdelkov, ki so priročni, lahkotni in trendi. 

Odlična rešitev za pravljično in zabavno doživetje v naravi je hitro sestavljivi 15-delni piknik in kamping set Pick&Go. Spretno zloženi in sestavljeni  kozarci, krožniki, pladenj, posoda, vmes še komplet jedilnega pribora in cedilo. Vse je pripravljeno, da lahko shranite in postrežete najljubše jedi, kar bo navdušilo vašo družbo. Pa tudi vas, le vrvico zategnete in že je vse zloženo, pospravljeno! Za seboj ne boste pustili naravi neprijaznega odtisa, kajti Pick&Go je narejen iz materiala na bio rastlinski osnovi, narejeni iz sladkornega trsa.

Spremljajte naše druženje še naprej!