Po objavi deskarja Tima Kevina Ravnjaka se je oglasila njegova bivša žena Nina Klinar: "Kot mamica in kot ženska ne privoščim nobenemu izmed vas situacije, v kateri sem se znašla sama"

Po objavi deskarja Tima Kevina Ravnjaka se je oglasila njegova bivša žena Nina Klinar: "Kot mamica in kot ženska ne privoščim nobenemu izmed vas situacije, v kateri sem se znašla sama" (foto: profimedia) profimedia
17. 1. 2023

Žal o Timu Kevinu Ravnjaku zadnje čase ne slišimo dobrih novic. Tokrat v ospredju niso športni dosežki našega olimpijca, pač pa nesrečna ljubezenska zgodba in na žalost javno pranje umazanega perila. Pred dnevi se je oglasila tudi njegova nekdanja žena.

Tim Kevin Ravnjak in njegova Nina sta bila prikupen par. Noro zaljubljena že od samega začetka, kar sta kasneje potrdila s poroko na rajskih Maldivih. Takrat sta sporočila veselo novico in nekaj mesecev kasneje se jima je rodila hčerkica Mia in par je na zunaj izgledal idilično. A dobro vemo, da družbena omrežja ne povedo vsega, kar se je (na žalost) izkazalo tudi v tem primeru. 

Deskar nam je bil s svojimi dosežki vedno v ponos, Slovenijo je zastopal tudi na olimpijskih igrah in domov prinesel izjemne rezultate. Javnost pa je nazadnje pretresel z objavo golega ženskega mednožja na Instagramu ter neprimernim sporočilom njegovemu tastu, ki ga ne bomo povzemali.

Sporna fotografija Tima Kevina je bila hitro umaknjena z Instagrama (verjetno zaradi njegovih pravil), njegov profil pa izbrisan, vendar je bila škoda narejena in dejanje je govorilo zase. To je med drugim tudi razlog, da je Nina tako dolgo ostala tiho:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Klinar (@ninaklinar)

"Kot mamica in kot ženska ne privoščim nobenemu izmed vas situacije, v kateri sem se znašla sama. Mnogi izmed vas me sprašujete zakaj sem tiho in zakaj ne povem svoje plati - iz čisto preprostih razlogov …

Sama sem mnenja, da dejanja govorijo več kot tisoč besed, zato mi je komentiranje oz. zagovarjanje same sebe širši javnosti potrata mojega časa in energije, ki jo šparam za Mio. Eden glavnih razlogov je tudi ta, da bom vedno lahko moji punčki brez slabe vesti pogledala v oči, ona pa upam, da bo nekoč ponosna name in da ji bom vzor. Vzor pri tem, kako se obnaša, kako biti sočuten do sočloveka, kaj pomeni spoštovanje in dostojanstvo ter v prvi vrsti to, da si najprej človek. In to mi je vredno več kot karkoli.

Zaupam pristojnim organom, tako sodišču kot kriminalistom, da svoje delo opravljajo tako kot je treba in da bo na koncu zmagala resnica- sama močno vrjamem v to, da resnica vedno pride na dan, hočeš ali nočeš.

Veliko od vas me sprašuje kako zmorem- hendlat stres, pritisk in bit ob vsem tem še mami samohranilka? Ne vem, včasih se vprašam še sama… zagotovo pa vem to, da me poganja ljubezen do Mie in pa vera v poštenost + srečen konec. Če imaš čisto vest, je vse precej lažje. Sčasoma pa dobiš tudi tako debelo kožo in se naučiš hendlat ter reagirat na takšne ali drugačne provokacije. Pomaga tudi psihoterapija in pa podpora mojih najbližjih. Končno se tudi vračam nazaj biti jst jst, polna veselja in optimizma in tega mi ne bo nikol več noben vzel.

Hvala vsakemu posebej za vsa sporočila, lepe želje in misli. Vsako sporočilo mi vlije še dodatno moč in vem, da sem na pravi poti."

Kaj pa se dogaja z njuno hčerko? 

Tim Kevin je najprej zatrjeval, da mu nekdanja žena prepoveduje stike s hčerko Mio, sodišče pa je razsodilo, da lahko sedaj Mio vidi enkrat tedensko za 45 minut na centru za socialno delo pod nadzorom psihologinje. Tim je za revijo Suzy povedal, da trenutno živi pri starših: "V zadnjem obdobju sem poskušal živeti tudi sam, a se je izkazalo, da sem preveč čustveno uničen. Navsezadnje sem le človek, ki potrebuje malo topline, včasih pa tudi pomoči."

Kot kaže, se Nina odlično znajde tudi v novi vlogi, saj sta z Mio odlična ekipa in imata že čisto svoje rutine. Tudi božič sta preživeli čudovito, v objavi pa se je zahvalila vsem za podporo in lepe želje. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Klinar (@ninaklinar)