Podarjamo vstopnice za gledališko predstavo Priznam

22. 10. 2015

Pet odličnih igralk - Marijana Brecelj, Zvezdana Mlakar, Tina Gorenjak, Aleksandra Balmazović in Maja Martina Merljak - bo skupaj z gledalci znova podoživelo pretekli čas, obdobje zadnjih 25 let, ki je zaznamovalo Slovenijo in njihova življenja.

Igralke v različnih časovnih odlomkih projicirajo lastne ter hkrati obče strahove, želje, nestrinjanja, nemoči, uspehe, izgube ... Vse to na način, ki ga razume prav vsak posameznik in se v njem tudi prepozna.

Ne prezrite komedije življenja, ki vas ne bo pustila ravnodušne in vas bo hkrati ponesla v povsem jasno prihodnost.

"Gre za avtorsko predstavo, kot je v Sloveniji še ni bilo. Je iskrena predstava o Slovencu; o meni, o tebi, o vseh, ki Sloveniji rečejo moj dom. O vsem, kar smo preživeli do danes, in kako je vse to izoblikovalo našo skupno identiteto. In četudi morda jaz (ali kdo drug še mlajše generacije) določenih obdobij nisem doživela, je tudi to obdobje, z vsemi svojimi plusi in minusi, del mene, del moje zavesti. Živimo v istih mejah, v sebi nosimo skupne trenutke, nekatere zavedno, druge ne, zato smo povezani, pa če hočemo ali nočemo." je za revijo Story povedala Maja Martina Merlja.

Predstava Priznam bo premiero doživela 30. oktobra v Veliki dvorani Union v Ljubljani.

Podarjamo dve brezplačni vstopnici!

Spletna stran Aktivni.si podarja dve brezplačni vstopnici za premiero predstave Priznam, ki bo 30. oktobra v Veliki dvorani Union v Ljubljani.

Srečna nagrajenka:
  • Naja M

Predstava Priznam

Foto: Bastian M. Novak

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri