Podoživite ponosne olimpijske trenutke v družbi najboljših

Podoživite ponosne olimpijske trenutke v družbi najboljših (foto: BTC City) BTC City
25. 8. 2016 Promocijsko sporočilo

Olimpijski ogenj v Rio de Janeiru je ugasnil, olimpijski duh pa z vrnitvijo slovenskih olimpijcev v domovino prihaja v BTC City Ljubljana.

Zaključek osrednjega športnega spektakla letošnjega leta – poletnih olimpijskih iger Rio 2016 – bomo obeležili v petek, 26. avgusta 2016, od 19. ure dalje.

Uradni sprejem slovenske olimpijske reprezentance bo popestril zabavni spremljevalni program.

Z odličnimi nastopi si slovenski olimpijski junaki zaslužijo izkaz podpore svojih navijačev. Družba BTC kot ponosni sponzor olimpijske reprezentance Slovenije in podpornik štirih olimpijcev - zlate Tine Trstenjak (judo), Bojana Tokića (namizni tenis), Teje Belak (gimnastika) in Polone Batagelj (kolesarstvo) – v mestu olimpijskega gibanja na parkirišču med dvorano A in Tržnico BTC City gosti uradni sprejem slovenske olimpijske reprezentance.

Veselimo se skupaj!

Sprejema se bodo udeležili slovenski olimpijci, ki se bodo z olimpijskih iger že vrnili v domovino. V okviru protokolarnega dela dogodka bodo zbrane nagovorili ključni predstavniki olimpijske delegacije, uradnemu delu pa bo predvidoma okoli 20. ure sledilo zabavno druženje, ki ga bo z glasbenim nastopom popestril Magnifico.

Vabljeni na sprejem slovenske olimpijske reprezentance v BTC City Ljubljana!

Preberite več na Govori.se

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri