Poglejte, kaj bo v teh dneh predstavila najbolj fit Slovenka! (ne boste razočarani in ja, to lahko imate tudi vi!)

Poglejte, kaj bo v teh dneh predstavila najbolj fit Slovenka!  (ne boste razočarani in ja, to lahko imate tudi vi!) (foto: Danijel Čančarevič) Danijel Čančarevič
7. 9. 2021

Na tržišče prihaja nekaj novega, kar boste zagotovo hoteli imeti tudi vi ...

Se še spomnite, ko vam je babica skuhala najboljše kosilo, ali pripravila najokusnejšo domačo marmelado, piškote, pa tista njena juha ... Ni junaka, ki bi nekatere jedi pripravil bolje kot naše babice. Se strinjate? 

Prikimava tudi verjetno najbolj fit Slovenka ta hip - Patricija Pangeršič. In ker gresta vadba ter prehrana z roko v roki, se je odločila, da za nasvet povpraša najboljše kuharice: 4 babice! Pa ne katerekoli. Pri receptih sta ji pomagali njeni babici Fani in Marjeta, ki sta se jima pridružili še babici njenega partnerja, Betka in Zvezda.

Ste že uganili, kaj bo v prihodnjih dneh predstavila Patricija? 

Skupaj z babicami je ustvarila slastno kuharsko knjigo z naslovom Babičina fit kuhinja! Ker so recepti babic (priznajmo si) včasih malce mastni in sladki, je poskrbela, da si boste svoje najljubše jedi lahko privoščili v fit različici in brez slabe vesti. Tako bodo podpirale vaš zdrav vsak dan in vam pomagale jesti uravnoteženo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Patricia Pangersic (@patricia_pangersic)

Patricija je v objavi na svojem Instagramu namignila, kakšni recepti nas med drugim čakajo v knjigi; "Recepti so VRHUNSKI in vem, da boste nad njimi noro navdušeni. Glede na to, da se bližajo hladnejši dnevi, bodo še kako prav prišle ideje za jedi na žlico!!" je zapisala. 

Kdaj torej lahko pričakujemo uraden izid knjige in jo lahko kupimo? Ekskluzivno bo predstavljena na MIGI MIGI dnevu v soboto, 18.9., v Arboretumu Volčji Potok. Tam boste lahko na stojnici poklepetali tudi z avtorico, na spletu pa jo lahko kupite dva dni kasneje. 

Da se zna tudi pošaliti na svoj račun, je Patricija dokazala z malo drugačno "dieto" in pripisom: "Ko rečem: Moraš gledat kaj ješ pa bodo dobri rezultati ... jst upam, da si noben ne predstavlja, da to zgleda tko kot na videu!"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Patricia Pangersic (@patricia_pangersic)

No, da ne boste tudi vi narobe razumeli kakšnega nasveta trenerjev ... Zdaj veste. :)