3 horoskopska znamenja, ki obožujejo potovanja (in bodo najtežje zdržala doma!)

3 horoskopska znamenja, ki obožujejo potovanja (in bodo najtežje zdržala doma!) (foto: unsplash) unsplash
5. 7. 2020 Promocijsko sporočilo

Nekatera znamenja pač ne morejo brez potovanj in bodo spakirala kovčke takoj, ko se ponudi priložnost. Ste med njimi?

Morda boste zdaj razumeli, zakaj se nekaterim nekaj mesecev doma zdi cela večnost in jih vedno zmotite ravno med načrtovanjem naslednjega potovanja. Ali pa ste morda eden izmed njih? 

Strelec

Strelci živijo za potovanja. So eni tistih, ki načrtujejo naslednjo pot, ko se vračajo s prejšnje. V njihovem stanovanju boste našli na tisoče spominkov, fotografij in seveda ogromen zemljevid. 

Raje imajo daljša potovanja, ko se lahko potopijo v tujo kulturo in čas preživijo z domačini ter resnično spoznajo deželo. S potovanji sproščajo napetost in čeprav obožujejo ljudi, včasih spontano zaidejo proč od množice. Na samo, kjer lahko raziskujejo in si odpočijejo. 

Oven

Aktivni, navdušeni popotniki najraje potujejo kar sami ali s kom, ki jim je zelo podoben. Ne marajo namreč upočasniti ali se prilagajati skupini. Na njihovem spisku stvari, ki jih morajo videti, so predvsem manj obiskani, skriti kotički. Če uspejo najti fizične aktivnosti, kot so plezanje, potapljanje, kolesarjenje, planinarjenje ali kaj drugega, še toliko bolje. 

Enostavno ni potovanja, s katerega ovni ne bi odnesli novih spoznanj. Ustreza jim čisto vse. 

unsplash
Kozorog

Navdušeni so že med načrtovanjem potovanja, potem pa se razpoloženje samo še stopnjuje. Ne omejujejo se na določeno vrsto potovanja, zato ste z njimi lahko odšli na eksotičen otok in spali v hotelu, naslednje leto pa z avtodomom pohajkovali po sosednjih državah. 

Če kozorog naredi načrt, ga bo hotel do potankosti uresničiti. Raje kot hostel in poceni večerjo pa si bo privoščil lepšo sobo in obrok v priznani restavraciji. 

Navdušeni popotniki ne pozabite ...

... na dobro turistično zavarovanje. Nesreča nikoli ne počiva in na potovanjih se vam hitro lahko zgodi, da zbolite, povzročite nesrečo ali izgubite prtljago. S turističnim zavarovanjem Zavarovalnice Triglav vam ne bo treba raziskovati in iskati pomoči v neznanem okolju. Čeprav ste radi spontani, pa ne pozabite, da zavarovanje začne veljati šele naslednji dan po sklenitvi zavarovanja in plačilu premije ali kasneje. Zato ga morate skleniti najpozneje na dan pred potovanjem, ne glede na to, ali ga sklepate prek spleta, na poslovnem mestu Zavarovalnice Triglav ali na pooblaščenih turističnih agencijah. Preverite 3 pakete zavarovanj, ki so prilagojeni času in tipom dogodivščin. 

Če zbolite ali se v tujini poškodujete pokličite asistenčni center na številko +386 2 222 28 64, ki nudi 24-urno pomoč oziroma asistenco. Če pa bi potovanje slučajno morali odpovedati, pa imate na voljo samostojno Zavarovanje odpovedi turističnih potovanj in Zavarovanje odpovedi večkratnih potovanj v tujino.