Aktivni.si na #roadtrip vikendu z družino Mirana Stanovnika! #video #foto

Sprostitev v bazenih v Termah 3000 Moravske Toplice. (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
2. 7. 2017

Za nami je nepozaben vikend z Miranom Stanovnikom, legendo najtežje avtomobilistične in motoristične preizkušnje na svetu relija Pariz-Dakar, aktualni župan občine Log – Dragomer in nekdanji voditelj resničnostnega šova Survivor Slovenija na Filipinih. Stanovnikovo štiričlansko družino je spremljala tudi enako številčna ekipa Aktivni.si, ki je s fotografijo in kamero redno beležila pestro dogajanje zares aktivnega vikenda.

Medtem ko so sledilci naših družabnih omrežij dogajanje lahko sproti spremljali na Facebooku in Instagramu, smo se odločili, da video-reportaže minulega vikenda zberemo tudi v zaključno skupno objavo.

Vabimo k ogledu – v navdih in ravnanje!

Iz Ljubljane na Koroško in v Prekmurje!

Petek, 30. junij, 2017

Z vozili Adria Mobil in je Stanovnikova družina, skupaj z ekipo dveh novinarjev, fotografinje in kamermana, iz Dolgega mosta v Ljubljani sredi popoldneva najprej odrinila proti Koroški. Njihova prva postojanka je bila Kmetija Dvornik, gostitelja pa Erika in Damijan Smolak, ki ju Slovenija že dobro pozna še iz resničnostnega šova Ljubezen na seniku izpred let.

Pot je bila zaradi naravnih lepot Koroške nadvse atraktivna, snidenje z gostiteljema, ki sta dobra prijatelja Stanovnikovih, pa nadvse prisrčno.

Sobota, 1. julij, 2017

Po odličnem zajtrku samih domačih dobrot s Kmetije Dvornik in ganljivem slovesu od Smolakovih, je karavana odrinila novim dogodivščinam naproti, bolj natančno: proti Prekmurju.

Najprej je bila na vrsti priznana Šunkarna Kodila, kjer so Mirana, Piko, Martina in malega Jakoba v družbi z novinarsko ekipo Aktivni.si izdatno pogostili …

… nato pa so se popoldan ustavili še na eko-socialni kmetiji Korenika v osrčju Krajinskega parka Goričko.

V poznih večernih urah sta avtodoma Adria Mobil našla svoj prostor za počitek v Termah 3000 v Moravskih Toplicah.

Nedelja, 2. julij, 2017

Tudi zaključni del aktivnega vikenda s simpatično in dinamično družino Stanovnikovih je bil nadvse pester, kar si lahko ogledate tudi v naslednjih zbirnih videih. Pred odhodom v Ljubljano so se ustavili še na kosilu v gostišču Oaza, ki slovi po odlični hrani z grila.

S Stanovnikovimi so za aktivni.si potovali: Danijel Čančarevič (video), Helena Kermelj (foto), Nataša Zupanc (tekst), Aleš Cipot (livestream), Matevž Hribar (Instagram).

Potovanje je omogočilo podjetje Skaza Style Your Life, za kar se jim najlepše zahvaljujemo.

Piknik set Pick & Go