Doživite Vodice

7. 9. 2018 Promocijsko sporočilo

Dolga topla jesen, prijetne temperature, čudovite plaže, kakovostna gostinska ponudba in številni dogodki … To so razlogi, da so Vodice idealna destinacija za uživanje tako v aktivnem oddihu kot tudi v sproščenem okolju odličnih velnes in spa storitev v tamkajšnjih hotelih.

Jesen je pravi čas za raziskovanje številnih možnosti preživljanja aktivnega oddiha in uživanja v vseh drugih vsebinah, ki jih ponujajo Vodice.

Odpravite se na raziskovanje podmorja, potapljajte se na zanimivih lokacijah ob strokovni podpori v skrbno zasnovanih enodnevnih ali večdnevnih programih.

Ste polni adrenalina? Podajte se na lov na velike ribe, vrzite trnek in ulovite svojega ''kapitalca''.

Naučite se jadranja na deski ali se s kajakom odpeljite na otoke. Obiščite Prvić in MC F. Vrančić.

Preizkusite svoje zmožnosti na adrenalinski regati Jabuka z edinstvenim nočnim štartom pod sijem tisočerih zvezd in lučk.

Sedite na kolo, raziščite zanimive kraje v zaledju Vodic. Pričakuje vas več kot 350 km kolesarskih pot.

Ne skrbite, naši specialisti bodo zasnovali programe po vaših željah. Mi vam le priporočamo – kombinirajte enološko-kulinarično ponudbo s kolesarskimi turami ter dopolnite doživetje z okusi in vonji domačih specialitet.

Ob koncu dneva se sprostite z dolgim večernim sprehodom ob morju ali obiščite kakšno velnes oazo v centrih ali hotelih ter si privoščite vrhunsko razstrupljevalno in protistresno aromaterapijo.

Nastanitev poiščite v lepih in prijetnih apartmajih in hotelih.