Prebudite svoj avanturistični duh in osvojite 8.000 EUR

12. 3. 2015 Promocijsko sporočilo

Dunlop vam je pripravil posebno poslastico – natečaj, v katerem lahko z malo sreče in veliko iznajdljivosti osvojite 8.000 EUR za svoje sanjsko potovanje, točno tako, kot ste si ga vedno želeli. Prijave potekajo do 12. maja 2015.

Kam potovati, koliko krajev obiskati, s kakšnimi prevoznimi sredstvi, kje spati, kaj si na poti ogledati, koliko ljudi potuje – vse to je popolnoma prepuščeno željam in domišljiji avtorjev potovalnih načrtov.

Edina pogoja za sodelovanje sta:
  • ekipa popotnikov mora šteti vsaj dva člana,
  • in nato iz pripravljenega nabora dvajsetih Dunlop avantur izbrati še vsaj deset dogodivščin, ki jih bo med potovanjem tudi zares doživela, jih posnela ter preko spleta delila z nami v Sloveniji.

Prijave potekajo do 12. maja 2015!

Do 12. maja se na natečaj prijavite s svojim potovalnim načrtom, nato pa bo komisija, ki jo sestavljajo Klemen Premrl, eden najboljših lednih plezalcev na svetu, Matej Meglič in Katja Kern, lanskoletna predstavnika slovenske dobrodelne odprave Mongol CharityRally, in predstavnica Dunlopa Romana Stare, do 21. maja izbrala deset potovalnih načrtov, ki so jo najbolj prepričali.

Avtorji teh finalnih načrtov bodo nato imeli deset dni časa, da pripravijo svojo kratko video predstavitev, 1. junija pa se bo pričelo spletno glasovanje, ki se bo zaključilo 14. junija.

Zmagovalci, ki bodo prejeli največ glasov javnosti, bodo znani dan kasneje, torej 15. junija 2015, svoj potovalni načrt pa bodo morali uresničiti do konca letošnjega leta.

Dunlop avanture za popestritev potovanja

Brez skrbi, avanture, ki jih bo morala zmagovalna ekipa na poti premagati, so zastavljene na zelo prijazen in optimističen način, vendar začinjene z nekaj adrenalina.

Izbrani popotniki bodo tako lahko, denimo, organizirali lokalni maraton ali piknik za naključne mimoidoče, dan preživeli brez denarja, gradili peščene gradove, se poskusili kot novinarji, lokalni taksisti ali ribiči, domačine učili Zdravljice, se z receptorjem svojega hotela pomerili v adrenalinskih športih, iz Dunlop pnevmatik delali gugalnice, frčali po zraku, ustvarjali Dunlop koktejl in še in še.

Torej? Ste dovolj drzni?

Potem na sharedunlopspirit.dunlop.si, preverite, kako vam lahko Dunlop pomaga uresničiti vaše sanje.

*Organizator nagradne igre je Dunlop. Pravila in pogoji sodelovanja.