Edinstven družinski raj, kjer se otroci učijo o trajnosti morskega sveta

Edinstven družinski raj, kjer se otroci učijo o trajnosti morskega sveta (foto: promocijska fotografija) promocijska fotografija
19. 9. 2022 Promocijsko sporočilo

Zakaj imajo otroci vseh starosti radi morski svet? Ker prinaša kopico aktivnosti, zabave in učenja na morju. Kot starš ste se gotovo vprašali, kateri vrhunski hotel na obali združuje užitek in vrhunsko zabavo?

Vse to in še veliko več najdete v prenovljenem Falkensteiner Family Hotelu Diadora, ki se nahaja v osrčju Dalmacije, v Zadru. Ta hotel, ki se nahaja v zeleni oazi z očarljivim pogledom na morje, združuje toplino doma s številnimi aktivnostmi in interaktivnim učenjem. Vabljeni vsi, mladi in stari, saj se spomini ustvarjajo skozi nepozabna doživetja!

Znanstvene akademije - skozi igro se učimo o trajnostnem razvoju

Posebnost Hotela Diadora je, da tukaj pristopimo otrokom in njihovemu oddihu preko edinstvenih znanstvenih akademij, ki vsebujejo animacijski program in ustvarjalne delavnice – vse, kar otroci in mladi potrebujejo, da bi vstopili v svet trajnostnega načina življenja. Vaši najdražji se ne bodo mogli upreti igri in bogatemu programu, ki vključuje recikliranje naplavin, raziskovanje morskega življenja in izobraževalne dokumentarne filme o morju. Malčki na plaži s posebnimi detektorji nabirajo naplavine in iz teh naplavin izdelajo spominke, ki jih lahko podarijo svojim najdražjim.

Preučujejo in opazujejo morske organizme pod mikroskopom ter izdelujejo maske za lepotne tretmaje, na katere lahko odidejo skupaj s starši. Da pa je motivacija malčkov še večja, so tu tudi bogate nagrade, ki jih otroci osvojijo s sodelovanjem v različnih aktivnostih. Otroci vseh starosti se skozi igro in zabavo učijo kako stopiti v stik z naravo, odkrivajo lepote morskega sveta, starši pa spoznavajo pomen trajnostnega načina vzgoje otrok.

Pomen zdrave prehrane in gibanja

Akademija Masterchef - kulinarična akademija za otroke, vam bo predstavila »zero waste« koncept, ki je vodilo hotela Diadora. Otroci si lahko šest dni v tednu pripravijo svoje zdrave in hranljive kombinacije, ki vključujejo sadje in zelenjavo. Na voljo so tudi posebni kuharji, ki vam bodo olajšali pripravo zdrave hrane. Tako se otroci naučijo skrbeti za svoje telo in postanejo mali kulinarični mojstri. 

Ena izmed temeljnih vrednot hotela je ekološka občutljivost in ozaveščenost, ljubezen do narave in skrb za okolje. Da bi otroci skozi raziskovanje, opažanje in reševanje problemov uresničili vse svoje potenciale ter razvili spretnosti in sposobnosti za ohranjanje narave in okolja, jim je treba omogočiti bivanje v spodbudnem okolju. Nepogrešljive so tudi aktivnosti za izboljšanje kondicije najmlajših. Plezalna stena, visoka impresivnih 13 metrov in plezalna akademija, tenis in nogomet, veslanje, kolesa, jahanje, igralna akademija in še kup drugih zanimivosti, ki bodo vaše otroke spodbudile h gibanju.

Zabava za mlade in stare

Medtem ko se vaši otroci igrajo in sproščajo v družbi animatorjev, vas bo po celotnem letovišču Punta Skala spremljal aktiven hedonistični življenjski slog. Na voljo je tudi Fortis Club, kjer se lahko sprostite ali aktivno uživate v vadbi in rekreaciji. Impozanten klub je idealen za uživanje, saj ponuja tako športne aktivnosti kot tudi sprostitev za ekipo ob prigrizkih. Nudimo nordijsko hojo, skupinske treninge, telovadbo in jogo. Če ste ljubitelji sproščanja v SPA coni, medtem ko se vaši najmlajši igrajo in učijo, vam ponujamo tudi takšen način sprostitve.

Odkrijte čare tega edinstvenega hotela na Hrvaškem in sebi in svoji družini privoščite počitnice, ki vas bodo spomnile, zakaj narava in morski svet v Dalmacijo že leta privabljata ljubitelje trajnostnega načina življenja.

Za vas imamo tudi ponudbo, s katero lahko preživite aktiven družinski dopust. Ponujamo celo 15 % popust za začetek jeseni. Uživajte!