Načrtujte aktiven dopust v Opatiji

Načrtujte aktiven dopust v Opatiji (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
11. 7. 2021 Promocijsko sporočilo

Ne glede na to, ali ste ljubitelj planinarjenja, morskih globin ali iščete katerokoli drugo obliko vznemirjenja, je Opatijska riviera tudi to poletje prava izbira za vse oboževalce aktivnega turizma, narave in adrenalina. 

Opatija in sosednje destinacije so pripravile kombinacijo sprostitve in aktivnega oddiha v neokrnjeni naravi. Vse več ljudi želi med dopustom aktivno uživati in doživeti nove izkušnje, pri čemer namenjanje časa vadbi, športu in drugim rekreacijskim aktivnostim izboljša celoten dopust in ga naredi še prijetnejšega.  

Aktivni oddih je najboljši, najbolj zdrav in najbolj zabaven način letovanja, zato so v Liburnia Hotels & Villas to upoštevali in svojim gostom omogočili, da lahko izbirajo med celo vrsto aktivnosti in programov v hotelih, kjer bivajo, a tudi na destinaciji. Odkrijte edinstvenost Učke in Gorskega Kotarja z gorskim kolesarjenjem na Učki in v Gorskem kotarju, šarm Opatijske riviere z nordijsko hojo in planinarjenjem po stezah. Vodni športi, kot so jadranje, parasailing in pustolovščina s kajakom, pričakujejo vse tiste, ki želijo začutiti vznemirjenje in adrenalin. Vso opremo za aktivni dopust, kot so kolesa in palice za nordijsko hojo, lahko gosti najamejo v hotelih Liburnia Hotels & Villas. 

V Liburnia Hotels & Villas so v sklopu svojih hotelov napovedali številne atrakcije, do 15. septembra pa hoteli AmbasadorHeritage Hotel ImperialHotel Palace BellevueVilla AbbaziaAdmiralIčićiExcelsior in Marina ponujajo tudi pester izbor aktivnosti, ki obsegajo pilates, body workout, keep fit, vodno aerobiko, jogo, šolo teka, tematske sprehode in nordijsko hojo. V hotelih lahko oblikujete telo s pomočjo sistema vaj za moč in raztezanjem ali se sprostite z jogo in tematskimi sprehodi. 

Ravno tako imajo od 1. julija do 31. avgusta v turističnem naselje Medveja v ponudbi program aktivnosti, kot so raztezanje, keep fit, individualni in ekipni športi ter nordijska hoja. Naj bo vaš dopust popoln! Svoje najlepše trenutke sproščanja preživite prav v enem izmed hotelov po svojih željah. 

Opatijska riviera je že leta priljubljena destinacija za najlepše dopustniške trenutke in sproščanje. Aktivnosti v hotelih LRH obljubljajo zabaven in izpolnjen dopust, visoki higienski standardi pa varnost gostov. Gostom je pred vrnitvijo v matično državo omogočen PCR ali antigenski test, veliko število zaposlenih je cepljeno. Poleg varnosti so v LRH prepoznali tudi pomen fleksibilnosti, ki jo zagotavljajo gostom, zato so v največji možni meri prilagojena pravila glede rezervacije in odpovedi. Vsi zaposleni so posebej usposobljeni, da bi zagotovili varnost gostov, ne da bi bilo treba sklepati kompromise, ko gre za udobje in vrhunsko gostoljubje. 

Pravočasno načrtujte svoj sanjski dopust, več o aktivnostih in vsebinah hotelov Liburnia Hotels & Villas lahko najdete na www.liburnia.hr