Ne sanjaj na kavču, zmigaj se odkrivat svet!

24. 4. 2015 Promocijsko sporočilo

Koliko let že razmišljaš o tistem skoku s padalom? Kako močno si med sedenjem v službi želiš vonja morskih valov, ki ti pršijo okrog glave? Te domišljija med čakanjem v vrsti na blagajni odnese na vroče puščavske sipine? Morda ponoči sanjaš o premaganih kilometrih, osvojenih vrhovih, odkritih globinah, nenavadnih okusih, novih spoznanjih? Si že prišel do konca seznama izgovorov, zakaj svojih sanj še nisi uresničil? Natečaj Share Dunlop Spirit podarja kar 8000 evrov za najboljši potovalni načrt! Čas za prijave je še do 12. maja, zmagovalci pa bodo znani 15. junija.

Imamo novico zate - izgovorov ti je pravkar zmanjkalo. Spravi se v pogon, nehaj sanjariti in izkoristi priložnost, ki ti jo ponuja natečaj za najboljši popotniški načrt Share Dunlop Spirit, ki ti lahko prinese kar 8000 evrov za uresničitev tvojih sanj še letos.

Čas za pripravo potovalnega načrta imaš do 12. maja 2015, prijaviš pa se na spletni strani sharedunlopspirit.dunlop.si. Kam potuješ, s kom, za koliko časa, vse je popolnoma prepuščeno tvoji domišljiji, zato jo spusti "s ketne" do konca, premikaj meje in izstopi iz povprečja. Edina pogoja za sodelovanje sta, da ekipa popotnikov šteje vsaj dva člana, ter da potovalni načrt začiniš z izborom desetih Dunlop avantur. Te zanima, kaj so Dunlop avanture? Oglej si jih na sharedunlopspirit.dunlop.si, pofočkaj pa se tudi na facebook.com/dunlop.slovenija, da ja ne zamudiš prav ničesar. Komisija natečaja bo do 21. maja izbrala deset finalistov, a končnega zmagovalca natečaja Share Dunlop Spirit bomo od 1. do 14. junija s spletnim glasovanjem izbirali vsi, zato ne pozabi že zdaj nakuriti frendov, kolegov s fuzbala, sodelavcev, profesorjev, prodajalk v lokalni trgovini in zobarja, da bodo glasovali zate!