Počitnice: To je lokacija, kjer bo v vodnih vragolijah uživala vsa družina

Počitnice: To je lokacija, kjer bo v vodnih vragolijah uživala vsa družina (foto: Shutterstock) Shutterstock
29. 6. 2021 Promocijsko sporočilo

Obisk Atlantisa ne glede na vreme in letni čas ponuja mnogo priložnosti za preživljanje prostega časa ob vodnih vragolijah za vso družino, ugodnosti pa so na voljo tudi v času poletnih počitnic.

V vodnem mestu, ki ste ga že 15-krat izbrali za slovensko naj kopališče, se lahko vsak dan prepustite norim dogodivščinam, ki najmlajšim zagotavljajo nepozabno zabavo, iz starejših pa ponovno izvabijo otroško razigranost.

Za najmlajše ...

Najmlajši obiskovalci vodnega mesta se lahko zabavajo v dveh bazenih, ki sta namenjena otrokom različnih starosti. V bazenu za najmlajše se nahaja tobogan, vodna kača in ostala igrala, poseben poudarek pa je na varnosti malčkov, ki se ob čofotanju lahko tudi marsikaj novega naučijo.

Bazen za večje otroke je opremljen s številnimi dodatnimi atrakcijami, predvsem vodnimi topovi, ki nadebudnežem omogočajo živahnejšo zabavo.

Od 25.6. je odprt celoten Atlantis, mesečna karta pa je na voljo že od 50,00€ naprej. Več informacij poiščite tukaj.
Počitniško varstvo

Počitniško varstvo v Atlantisu ni samo varstvo, ampak nora dogodivščina, polna zabave in prijateljskih druženj. Počitnice so kot nalašč za najrazličnejše vodne vragolije in idealna priložnost, da jih to poletje vaši najmlajši preživijo v Vodnem mestu Atlantis! 

Ob rezervaciji počitniškega varstva za otroke, ki sicer vključuje celodnevno vstopnico v Vodnem mestu Atlantis, animacijo in varstvo otrok na bazenu, dva obroka hrane dnevno, pijačo in sadno malico, številne ugodnosti prejmete tudi starši.

Več informacij o celotni ponudbi preverite na www.atlantis-vodnomesto.si.
Intenzivni plavalni tečaji

10-dnevni tečaji so namenjeni otrokom od 3 do 15 let, ki želijo v kratkem času utrditi ali nadgraditi svoje znanje plavanja, potekajo v majhnih skupinah, otroci pa so v skupine razporejeni glede na starost in njihovo plavalno predznanje.

Več o tečaju in e-prijavi najdete tukaj.

Svet doživetij za celo družino

Spust po toboganu, ki vam požene kri po žilah in osvežujoč pljusk v bazen, trenutki preprostega uživanja na valovih, navdušujoče plavanje s tokom skozi podzemno jamo, uživanje v razkošju whirlpoolov, predajanje vodnim kapljicam slapa, ki ena za drugo polzijo po vaši nežni koži, razvajanje v notranjih in zunanjih bazenih, laguni ter na atolu, ki lahko traja in traja in traja ...

Na drugi strani pa v Termalnem templju uživate v popolni spokojnosti, kjer se sliši le zvok slanice, ki se vali po kaskadnih kopelih.

Vstop v Deželo savn vas bo popeljal v sanjski svet popolnega razkošja in miru, obisk Centra azijskih masaž pa v svet vrhunske sprostitve telesa in duha. Če si želite bolj zdravega življenjskega sloga pa je pravi naslov Strokovni center zdravja, kjer vam strokovnjaki z osebnim pristopom pomagajo do boljšega počutja. 

Da bo vaše poletje resnično nepozabno, obiščite vodno mesto Atlantis.
Promocijsko gradivo