Poletni kamp ob Donavi za dušo in telo

24. 6. 2009

Si želiš novih izzivov? Bi rad vedel, kdo si in kaj počneš na tem planetu? Te vsaj malo zanima raziskovanje samega sebe? Ali pa si le želiš preživeti drugačen dopust?

Če je tako, se nam pridruži na 9. tradicionalnem Bindu poletnem kampu, ki se bo odvijal od 11. do 19. julija.

Na Bindu poletnem kampu nikoli zagotovo ne veš, kaj te čaka naslednji trenutek. Kdaj boš spal, jedel, se umil. To prinaša čar v naše včasih že kar preveč urejeno življenje. Poletni kamp je možnost, da se vrneš k svojemu bistvu in izkusiš nepredstavljivo več, kot si lahko prestavljaš. Naše druženje bo od začetka do konca v osami od preostalega sveta.

Poletni kamp bo ob reki Donavi v Bindu centru za osebni razvoj na obrobju naravnega parka Fruška gora v bližini Novega Sada. V njem so zagotovljene vrhunske razmere za delo na sebi. To je idealen kraj, da se človek odmakne od vsakdanjega vrveža v neokrnjeno naravo in nekaj stori zase.

Vodilna tema letošnjega poletnega kampa je raziskovanje medčloveških in partnerskih odnosov. Vodja poletnega kampa Bodin je 20 let raziskoval evropske, azijske, japonske, kitajske in arabske kulture ter njihov odnos med spoloma. Znanja, ki si jih je nabral, bo letos podelil z nami.

Bodin pravi takole: 'Prava ljubezen ni dosežek, ampak stvar poguma, da se popolnoma odpreš in predaš partnerju. '

Poleg Bodinovih predavanj program poletnega kampa vključuje:

  • ples po ognju
  • šamansko savno
  • skupinskI rebirthing (tehnika dihanja)
  • psihodramo Izziv - rizik
  • 3-dnevni intenziv razsvetljenja
  • jutranje in večerne aktivne meditacije
  • ples formlaessence
  • večerno sedenje in plesanje ob ognju
  • ter še kakšno presenečenje
drustvo. bindu@gmail.com040 423 719

Cena: 720, 00 EUR

V ceno je všteto: cena 8 nočitev in polni penzion, vsi pripomočki, ki so potrebni za izvedbo vseh dejavnosti in delavnic na kampu. Bivanje v šotorih, ki jih priskrbi organizator. Prehrana: domača, tudi vegetarijanska. cena programa: ples po ognju, šamanska savna, skupinski rebirthing (tehnika dihanja), jutranja in/ali večerna meditacija, psihodrama Izziv-rizik, 3-dnevni intenziv razsvetljenja, ples formlaessence, predavanja o medčloveških in partnerskih odnosih, večerno sedenje in plesanje ob ognju. Cena ne vključuje stroškov potovanja.

Prihod: V soboto, 11. julija, do 16. ure.

Začetek programa: v soboto, 11. julija, zvečer.

Zaključek programa: v nedeljo, 19. julija, ob 10. uri.

Opozorilo: Poletnega kampa se ne morejo udeležiti psihično zdravljeni ljudje in ljudje, ki so odvisni od katere od drog. Kampa se prav tako ne morejo udeležiti ljudje s srčnimi ali kakšnimi drugimi hujšimi telesnimi težavami zaradi intenzivnega dela na kampu. Udeleženci poletnega kampa so dolžni obvestiti organizatorja o svojih telesnih ali kakršnihkoli drugih težavah pred prijavo na kamp.

Pogoj za udeležbo na kampu je dopolnjenih 18 let. Zasebnost udeležencev kampa je zagotovljena v skladu z zakonom o varovanju osebnih podatkov.