Preživite sončno jesen s Falkensteinerjem v Zadru

Preživite sončno jesen s Falkensteinerjem v Zadru (foto: Falkensteiner) Falkensteiner
19. 10. 2022 Promocijsko sporočilo

Zgodnja jesen je kot ustvarjena za sprostitev in kakovostno preživljanje časa z družino. Zadar je mesto raznolikih lepot v vsakem letnem času, vendar je jesen v tem mestu še posebej očarljiva, še posebej s Falkensteinerjem.  

Falkensteiner Club Funimation Borik – kraj, kjer še niso slišali za dolgčas!

Mediteranski pridih, pestra ponudba aktivnosti, prostran vodni svet in neverjeten zaliv za kopanje. Kot da to še ni dovolj, v Falkensteiner Club Funimation Borik svojim gostom ponuja tudi odličen zabavni in športni program ter lasten ekskluzivni Thalasso & SPA center.  

Falkensteiner

Voda je pomemben del počitniškega doživetja: ohladite se v bazenih, spustite po toboganih in preživite sproščujoče urice v SPA centru ter preizkusite številne wellness tretmaje, medtem ko za vaše otroke skrbi strokovna ekipa animatorjev, ki so za čas krompirjevih počitnic pripravili pester program za vse starostne skupine. Ta združuje akcijo, ustvarjalnost in športna tekmovanja!  

Da vam ne bo treba skrbeti o ničemer, je tu na voljo še all inclusive restavracija, kjer z ljubeznijo pripravljajo najboljše dobrote. 

Glamping & kampiranje - poskusite nekaj povsem novega! 

Če želite zadnje tople dni izkoristiti za malo drugačen dopust, poskusite kampiranje! Sredi mirnega parka, neposredno ob plaži in nedaleč od zgodovinskega središča vas pričakuje Falkensteiner Premium Camping Zadar, ki poleg parcel za šotorjenje ponuja tudi moderne, udobne mobilne hišice in glamping namestitev za vse, ki želite biti še bližje naravi, a s popolnim udobjem. 

Ujemite sonce na čudoviti plaži, uživajte v specialitetah restavracije Amore, medtem ko se vaši otroci varno zabavajo v Falky Landu.  

Falkensteiner
FUNtastični vikendi - zabava za vso družino 

Tu so tudi FUNtastični vikendi, da boste lahko skoraj vsak konec tedna v oktrobu preživeli najbolj zabavne družinske mini počitnice. Postanite del najbolj zabavnega otroškega programa, v katerem bo vaš otrok zares užival. 

Čaka vas razburljiv »Falky family vikend« z družinsko olimpijado, lovom na zaklad, predstavo »Pot okoli svetu« in seveda, nepozabnim srečanjem z najljubšo maskoto otrok – Falkyjem. Vse navdušence čaka tudi »Kockasti vikend«, poln zlaganja zabavnih oblik iz kock, z razstavo eksponatov iz kock in tekmovanjem v zlaganju. V "Norem laboratoriju" pa vas čakajo številne zabavne delavnice, nori eksperimenti, robotika in poslikava obraza!  

Falkensteiner
Dojenčki so tukaj zvezde 

Če imate otroke – dojenčka, predšolskega otroka in/ali najstnika – in še niste odkrili Family Hotela Diadora v Falkensteiner Resortu Punta Skala – ne veste, kaj zamujate!

Tu se dobesedno uresničijo otroške sanje, malčki pa skozi igro združujejo zabavo in učenje! Na več kot 1.250 m² velikem prostoru je vse prilagojeno najmlajšim gostom: igre in animacije, igralnice, cona Valo Jump, kinodvorana in zabavni kotiček Playmobil. Svet dobrega počutja Falky Spa, številna športna igrišča, vznemirljiva zunanja plezalna stena, bazen s toboganom ter lepo urejen prostor za zabavne igre in balinanje v klubu Fortis pričakujejo velike in male goste.

Vsak konec tedna so v okviru programa ORFF Schulwerk organizirane brezplačne delavnice Music & Art Baby, kjer malčki s plesom, glasbo in likovnim izražanjem razvijajo kognitivne in motorične sposobnosti.  

Poseben užitek in sprostitev z masažami in celo vrsto tretmajev, tudi  prilagojenih za otroke, vas čaka v Acquapura SPA s 15 % jesenskim popustom!   

Čas je, da naredite načrt za svoje sanjske družinske jesenske počitnice! 

Falkensteiner