Privoščite si ugodno razvajanje na Siciliji

23. 5. 2016 Promocijsko sporočilo

Tur Tur je drobna živahna ptičica iz družine grlic, ki prihaja iz podsaharske Afrike.

"Tur Tur turizem smo mi - predani turizmu". V Tur Tur turizmu so popotniki, ljubitelji sveta, narave in po potrebi asketi, ki radi prisluhnejo in radi pomagajo. Predvsem pa so duše, ki nenehno iščejo in se izpopolnjujejo vedno in povsod. Skozi leta prečudovitih potovanj, počitnic, izletov, vedno znova polnijo svoja srca in osrečujejo vas. Zavedajo se, da je duša vsakega človeka neskončno prostranstvo, ki ga bogatijo spomini. In vsi si želimo čim lepših.

V njihovi ponudbi boste vedno našli nekaj zase pa naj bodo to družinske počitnice, strokovna potovanja, duhovna romanja ali zgolj kratki izleti, s katerimi si napolnite baterije. Z njimi boste spoznali širni svet ali »sladkorčke« Slovenije. Vsakokrat vas bodo presenetili z novimi destinacijami, tradicionalnimi legendami, urbano kulturo in življenjem avtohtonih prebivalcev. Ker je vsak človek svet zase, ki misli, dela in čuti individualno, tudi Tur Tur turizem razume, da je potrebno ponudbe prilagajati.

Pokličite jih ali se oglasite na kavi. Povejte svoje želje, pričakovanja, strahove ...  Pomagali vam bodo soustvariti pot, ki bo za vas najbolj optimalna.

Njihov moto je: »Grlice vas mirno odnesejo dogodivščinam naproti«.

Izkoristite ugodno predsezonsko ponudbo

Na voljo je le še nekaj letalskih kart za čudovito dišečo in sladko Sicilijo. Samo 160,00 € za enega najboljših sezonskih terminov od 4.6. - 13. 6. Prevoz do Benetk in nazaj pa vam podarijo Tur Tur - jevci.

Pokličite in rezervirajte ter poletite na svoje počitnice zdaj!