Romantična potovanja za rojene v zračnem znamenju (dvojčka, tehtnica, vodnar) za leto 2013

Romantična potovanja za rojene v zračnem znamenju (dvojčka, tehtnica, vodnar) za leto 2013 (foto: Shutterstock.com) Shutterstock.com
20. 12. 2012

Predstavniki zračnih znamenj so živahne narave, vsestranski in so radi v stiku z ljudmi. Pripravljeni so iti kamorkoli in kadarkoli, a hkrati cenijo harmonijo in v svojih prostih dneh pustijo domišljiji prosto pot.

Dvojčki so pripravljeni iti kamorkoli in kadarkoli, pomembno jim je le, da so v družbi zanimivih in veselih sopotnikov. Predstavniki tehtnice, ki cenijo lepoto in harmonijo, bodo svoje proste dni izkoristili za obisk muzejev in koncertov. Za vodnarja pomeni oddih to, da svoji domišljiji pusti prosto pot, če pa se že odpravi na dopust, potuje le z letalom.

Dvojčka

Firence – muzejsko mesto, ustvarjeno za ljubezen. Nežna romantična čustva bodo tu prevzela še tako brezčutnega in hladnokrvnega človeka.

Če se boste odločili za izlet v Firence, Neapelj, Marseille in Berlin, ki bodo v vas pustili polno vtisov, se boste počutili kot prerojeni. Tistim z malo slabšim zdravjem pa bo koristil oddih v Izraelu.

Prepustite se zdravilnim učinkom Mrtvega morja in si oglejte sveto mesto Jeruzalem. Privrženci daljših potovanj pojdite v Venezuelo, kjer vas čakajo čudovite peščene plaže.

Če vas privlači Daljni vzhod, boste svojo radovednost najbolje potešili na Japonskem. Potujte v družbi. Kjerkoli že boste, lahko najamete avtomobil. Potovanje s krajšimi postanki ni slaba zamisel.

Tehtnica

Tibet – to bo za vas pravi preizkus moči duha. Meditacija v budističnem templju vam bo pomagala k vnovični vzpostavitvi notranjega ravnovesja.

Lahko se zgodi, da boste prav vi odprli kopalno sezono na plažah Jadranskega morja. Pred vami je zanimivo potovanje po Evropi, še zlasti bi se bilo dobro ustaviti v Belgiji in Avstriji. Preprosto nepozabni bodo za vas trenutki, ki jih boste doživeli v Franciji in na Češkem.

Če želite na daljše potovanje, izberite Tibet. Če vam takšna eksotika ne ustreza, pa se odpravite v Rigo.

Kakorkoli se že boste odločili, zadovoljili boste svojo vedoželjnost, se seznanili z bogato kulturno dediščino in obenem domov prinesli kopico spominkov za svoje sorodnike in prijatelje.

Vodnar

Havaji – otočje, ki je za štrvilne povsem upravičeno pravcati raj na zemlji. Beli pesek in smaragdno zelena voda. Kaj več bi si človek sploh lahko še želel?

Raje imate daljša potovanja z letalom. Vašemu znamenju najbolj ugaja počitnikovanje na otokih. Izbirate lahko med Malto, Balijem, Tajsko, Sicilijo in drugimi sanjskimi destinacijami, prijetno bo tudi na daljnih otokih Francoske Polinezije ali na Havajih.

Zvezde prav tako priporočajo dopustovanje na Švedskem, Nizozemskem, v Tuniziji in Turčiji. Vodnarjem ni v navadi, da bi vnaprej načrtovali svoja potovanja.

Okvirni cilji so vam sicer znani, kam natančno se boste odpravili, pa vam največkrat prišepne intuicija. Zaželeno je, da potujete s prijatelji, saj je z družbo potovanje zabavneje.