Video, ki je navdušil javnost: kaj lahko počnemo z 10 evri v Rovinju?

3. 9. 2023
Deli
Video, ki je navdušil javnost: kaj lahko počnemo z 10 evri v Rovinju? (foto: Profimedia)
Profimedia

Simpatična Srbkinja je pokazala, kaj lahko z 10 evri preživimo dan v Rovinju.

Morda ste kdaj že naleteli na videoposnetke, v katerih popotniki kažejo, kaj lahko z manjšo vsoto denarja počnemo v nekem mestu. "On-budget" potovanja so vse bolj priljubljena, zato ni nobeno presenečenje, da si takšne vsebine ogleda veliko ljudi, ki iščejo poceni in zabavne atrakcije v določenem mestu.

Letos so cene na Hrvaškem šokirale obiskovalce, zato so tudi pri naših sosedih številni iskali ideje, kaj početi brez, da bi ob tem trpela denarnica.

O cenah na Hrvaškem, natančneje v Rovinju, pa je na duhovit način spregovorila tudi simpatična Srbkinja. Na portalu n1info.si poročajo o njenem TikTok profilu, na katerem je objavila video, kaj v omenjenem mestu lahko počnemo z 10 evri.

V hudomušnem posnetku uporabnica opazuje morje, meče kamenčke v vodo, objema drevesa in počiva na klopci. S svojo objavo je želela pokazati, da so cene v Rovinju resnično zasoljene in da praktično ni atrakcij ali kulinaričnih specialitet, ki bi si jih lahko privoščili za nižjo ceno.

Omenjen video je hitro postal prava uspešnica: ogledalo si ga je več kot milijon uporabnikov in ima več kot sto tisoč všečkov.

“Z desetimi evri se torej v Rovinju lahko samo fotografiraš,” so zaključili njeni sledilci.

Vir: n1info.si

Bonus video: Špela Zupanc pojasnjuje vse, kar morate vedeti o aktivnem turizmu