Video: Z novim Renault Scénic XMOD na Oviratlon in na Bled

1. 1. 2013 Promocijsko sporočilo

Srečna nagrajenka nagradne igre Na potep z Renault Scénicom XMOD je pretekli vikend na lastni koži izkusila, zakaj je Renault Scénic XMOD postal merilo v segmentu kompaktnih enoprostornikov.


Avtomobila Renault Scénic vam zagotovo ni potrebno posebej predstavljati, saj gre za najbolj prodajani družinski avto tega razreda v Sloveniji. Zdaj pa je dobil še novega, športnega člana – Renault Scénic XMOD.

Športen in eleganten Renault Scénic XMOD je v tej ponudbi novinec, ki prefinjeni svet enoprostornikov združuje s potezami terenskega križanca, a ohranja vse ključne odlike, zaradi katerih je Scénic postal merilo v segmentu kompaktnih enoprostornikov.

In kar je najbolj pomembno - Renault Scenic XMOD se kot enoprostorsko in terensko vozilo hkrati odlično znajde tako v mestu kot na širnih cestah.

Njegovo priljubljeno igrišče je tisto, ki ga boste izbrali vi.

V Renaultovem novincu se je pretekli vikend vozila tudi naša nagrajenka Anja Premelč iz Kamnika, ki se je s Renault Scénic XMOD odpeljala na Pokljuko in na Oviratlon. Da ji je uspelo premagati vse ovire, ne dvomimo, kakor tudi ne, da ji bo prijetna vožnja avtomobila Renault Scénic XMOD za vedno ostala v spominu.

V videu si lahko ogledate, kako je predstavnica Renault Nissan Slovenija Mira Lenko v petek predala ključe nagrajenki, Anji Premelč.