Praznik ljubezni: 3 x navdih za srečo v dvoje!

14. 2. 2019 Promocijsko sporočilo

Kako lepo je z ljubljeno osebo deliti – hrano, posteljo, misli, sanje … Če sta v ljubezni še bolj sveža, vam z njim seveda ni treba takoj deliti prstana, kredita ali hiše, začneta lahko z manjšimi, a zato nič manj pomembnimi 'polovičkami'.  

Tik pred prvimi pomladnimi vzdihljaji je ljubezen najlepše osmisliti tako, da naredimo korak naprej v ljubezenskem odnosu. Namesto klasičnih srčkov, rožic, vabil v kino in na večerjo si za praznik ljubezni omislite zares nekaj posebnega. Nekaj, kar bo imelo pravi simbolični pomen!

Največji simbolični dokaz ljubezni je lahko na primer to, da si z njim nekaj delite. Toda sedež na prepolnem avtobusu morda ne bo dovolj kot darilo za valentinovo, s katerim bi mu pokazali, da ste z njim pripravljeni deliti življenje.

3 x navdih za posebno valentinovo darilo

V znak ljubezni si lahko delita:


1 Ključ stanovanja


Ključ do srca ste mu že podarili, zdaj pa mu lahko podarite še ključ svojega stanovanja. S tem mu boste gotovo pokazali in dokazali, da ste pripravljeni na korak naprej. 

2 Tatu

Seveda previdno! Če se že odločite, da si boste z njim delili tatu, ki bo samo vajin, torej ujemajoči se tatu, se odločita za motiv, ki vseeno ne bo moteč, tudi če se slučajno razideta. Ime partnerja je tako odsvetovano, razen če ste res velika romantičarka in sveto prepričani o vajini večni ljubezni. Ali pa se odločita za začasni tatu. V vsakem primeru obstaja veliko simpatičnih motivov oziroma simbolov, ki bodo ravno pravšnji kot dokaz vajine ljubezni. Ko ga bosta izbirala in se ob tem zabavala, bo vajina zaljubljenost dobila nov zagon.

 

3 Paket Za dva

 

Skupaj sklenita naročniško razmerje pri Telekomu Slovenije! Le kaj je lahko bolj posebno in 'odštekano'? Dve naročniški razmerji na enem računu, 18 € na osebo (za mlajše od 31 let pa le 16 €), vsako naročniško razmerje ima svoje količine in možnost nakupa svojega mobitela. 

Vas zanima, kaj točno dobita (poleg dokaza ljubezni, seveda)? Vsak dobi neomejeno količino klicev v vsa slovenska omrežja in v EU-tarifi, neomejeno količino SMS/MMS-sporočil v Sloveniji in EU-tarifi, veliko količino interneta, to je 2 x 40 GB prenosa podatkov v Sloveniji, od tega do 6.715 MB v EU-tarifi, hitri internet LTE/4G+ s hitrostjo do 150/50 Mbit/s.

No, tako se bosta tudi z lažjim srcem igrala igrico, kdo bo prekinil zvezo. Ker je nihče od vaju noče prvi. ;)

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri