Priceless Cities: Odkrijte razburljiva doživetja

Priceless Cities: Odkrijte razburljiva doživetja (foto: Profimedia) Profimedia
14. 11. 2016 Promocijsko sporočilo

Mastercard® vas vabi, da izkusite vse, kar mesto naredi edinstveno – znamenitosti, muzeje, posebne dogodke, športna srečanja in lokalne, skrite zaklade. Mastercard Priceless Cities vam pomaga odkriti razburljiva doživetja.

Kaj je platforma Priceless Cities?

Mastercard predstavlja Priceless Cities, razburljivo ugodnost za imetnike kartice Mastercard. V mestih po vsem svetu lahko koristite posebne ponudbe za nepozabna doživetja, na primer vstop v zaodrje ali mesto v prvi vrsti, za vstopnice za najbolj zaželene dogodke ali za pa trenutke v ožji družbi.

Na spletnem mestu www.priceless.com lahko preverite, kakšne ugodnosti in doživetja so na voljo imetnikom kartic Mastercard. Izberite svojo destinacijo in svoj obisk izbranega mesta nadgradite z neprecenljivimi spomini.

Doživetja, ki so posebna, edinstvena in neprecenljiva

Izbirajte med številnimi nepozabnimi doživetji, posebnimi avanturami, ugodnostmi pri nakupovanju, obiskovanju restavracij in najboljših predstav ter športnih srečanj, pri bivanju v hotelih in drugih nastanitvah. Skratka, med doživetji, zaradi katerih je vaša izkušnja mesta še bolj posebna.

Odkrijte nove načine doživljanja najljubših stvari z vašo družino in prijatelji ali pa preizkusite kaj novega. Dodatno pa spoznajte priložnosti, ki so morda na voljo prav samo vam.