Privoščite si aktiven oddih v Crveni Luki

11. 4. 2016 Promocijsko sporočilo

Želite pobegniti od vsakdanjih obveznosti, si privoščiti popoln oddih in razvajati svoje telo? Potem je Crvena Luka odlična rešitev, saj ponuja tako možnost sprostitve kot številnih aktivnosti. Vse skupaj pa lahko začinite tudi z nekaj adrenalina, odličnimi gastronomskimi doživetji in nepozabnimi razgledi. Prav v teh dneh pa so za vas pripravili tudi odlično ponudbo!

Crvena Luka je pravi raj na zemlji

V svojem kompleksu nudi popolno sprostitev za dušo, um in telo. Uživanje na plaži, sprostitev v spaju, odlična dalmatinska kulinarika in obilica idej za romantično preživljanje prostega časa. Če si želite aktiven oddih ali sproščeno razvajanje – Crvena Luka ponuja oboje.

V sklopu kompleksa lahko razgibate svoje telo ob vodnih športih, igranju odbojke, tenisa, ping ponga, mini golfa in košarke ali pa si privoščite plavanje v notranjem ali zunanjem bazenu. Navdušenci nad telovadbo na napravah pa boste svoje mišice lahko trenirali tudi v fitnesu (prav tako notranjem ali – ob lepem vremenu idealnem tudi zunanjem). Vsi, ki radi tečete imate na voljo tekaške steze, na račun pa pridejo tudi vaši najmlajši v svojem razgibalnem kotičku.

Ljubitelji adrenalina in raziskovanja se lahko preizkusite v adrenalinskih vodnih športih, potapljanju ali pa se odpravite na raziskovanje idilične okolice. Naravnih lepot je malo morje, tako da kar pogumno do informacijskega pulta, kjer najdete vse potrebne informacije.

Obiščete lahko narodni park Kornati, se odpravite k slapovom Krke, do plezalnega in pohodniškega raja Paklenice, k Plitviškim jezerom, si sposodite kanu na Zrmanji, obiščete Split, Šibenik, Zadar ali Pag, si privoščite panoramske razglede z vodnim letalom, jahate konje ali lovite ribe pri jezeru Vrana, jadrate in se preizkusite v vodni aerobiki. Za otroke in mladostnike je poskrbljeno z odlično animacijo.

Za bolj umirjen oddih povprašajte o ponudbi masaž in sprostilnih tretmajev. Privoščite si svojo dozo umirjajočega ritma in si napolnite baterije. Vaše telo vam bo hvaležno.

Izkoristite popust in dopustujte ceneje!

V Crveni Luki so za vas pripravili dva izjemna paketa za ugodno razvajanje v prijetnem spomladanskem času!

  • Crvena Luka Hotel & Resort - Apartmaji****: rezervacija apartmaja s štirimi zvezdicami in vključenim izletom do prelepega otoka Pašman za le 276 € na osebo! Preverite in rezervirajte ponudbo tukaj.
  • Crvena Luka Hotel & Resort - Hotel****: 3 nočitve z zajtrkom v dvoposteljni sobi v Kana / Iris hotelu s štirimi zvezdicami ter vključenim izletom z ladjo do prelepega otoka Pašman za le 176 € na osebo! Preverite in rezervirajte ponudbo tukaj.