Razvajajte svoje čute: Terme Topolšica - Wellness center Zala

Razvajajte svoje čute: Terme Topolšica - Wellness center Zala (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
30. 10. 2013 Promocijsko sporočilo

Termalni vrelec, srce Term Topolšica, v svojo bližino privablja ljubitelje zdravega in naravnega vse od 16. stoletja. Danes veljajo Terme Topolšica za zdraviliščni in wellness center, ki gre v korak s časom in ponuja zanimivo paleto namestitvenih kapacitet na eni in medicinskih, wellness in sprostitvenih storitev na drugi strani. Vredno obiska!

Terme Topolšica

Wellness Center Zala

Kot večina sodobnih zdravilišč, tudi Terme Topolšica ponujajo zanimive wellness programe.

V sodobnem wellness centru Zala so vam tako na voljo:

Vip zasebni Wellness - Kombinacija intimnosti in razkošja, kjer boste s penino in sadjem uživali v razkošju zasebnega prostora, z dvema savnama, jacuzzijem, whirpoolom in počivališčem. Nudijo vam tudi možnost zasebnega vhoda in izhoda v prostor.

Vip zasebni Wellness Zala

Medico Wellness - Program, ki je namenjen skupinam (min 10 oseb), združuje šest terapij - za zdravje, sprostitev in ugodje.

Fitnes - S 15 najsodobnejšimi napravami opremljen fitness je namenjen rekreativcem, kakor tudi profesionalnim športnikom.

Svet savn - V Topolšici boste na svoj račun prišli ljubitelji savnanja v razkošnem svetu savn Wellness centra Zala. Uživali boste v finski, ekstremni finski, zeliščni, bio zeliščni, parni, solni, blatni, laconium savni ter dveh programskih savnah na terasi. Tu so še ledena jama, knajp, nudistična terasa in luksuzni prostori za počitek in sprostitev. Izkušeni savna mojstri bodo poskrbeli za odlične programe vsaki 2 uri (sol, blato, med, hammam, jogurt, pivo...).

Masaže - Tudi ljubitelji masaž boste prijetno presenečeni nad čudovitim ambientom in zanimivo ponudbo. Na voljo so vam masaža Zala, klasična masaža, aroma masaža, anticelulitna masaža, športna masaža, Ayurveda masaže, Shiatsu, masaža z vročimi vulkanskimi kamni, refleksna masaža stopal, Lava Shell masaža in Lomi Lomi - havajska masaža.

Lepotni center - V wellness centru Zala se lahko prepustite tudi lepotnim tretmajem - pedikure, manikure (shell lakiranje in poslikava nohtov), svetovanje in nega obraza,... V ponudbi najdete tudi nego z naravnimi proizvodi in naravno kozmetiko (Eve taylor, Priori...)

Wellness center Zala

Bazeni in vodni park

Vodni park Zora, ki je odprt od maja do oktobra, se razprostira na neverjetnih 10.000 m² površine. termalne vodne površine, tobogani in druge vodne atrakcije so naravnost idealni za družine z majhnimi otroci in sploh za vse, ki poletno vročino radi premagujejo v bližini vode.

Sicer pa je v Topolšici dovolj pokritih bazenov, da boste v kopanju uživali vse dni v letu. Notranji bazenski kompleks ponuja bazene za otroke, tople vrelce, masažne prhe, whirlpool in pol-olimpijski bazen.

Terme Topolšica

Restavracija Luna

V svetlem ambientu steklene kupole se na vrhu Wellness centra Zala, razprostira čudovita restavracija. Izbrana kulinarična doživetja, bio specialitete in mamljive slaščice bodo pika na i popolnemu dnevu sprostitve in užitkov.

Restavracija Luna