25 budističnih modrosti za mir v vaši duši
25 budističnih modrosti za mir v vaši duši
10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša

S pomočjo tujih jezikov do osebnostne rasti otrok

29. 5. 2018 Promocijsko sporočilo

Že več kot 15 let potekajo Berlitzeve Summer Adventure Camp jezikovne počitnice, ki se jih vsako leto udeleži okrog 150 otrok iz cele Slovenije, in tudi tujine. Na Krvavcu ali Debelem rtiču se otroci skozi igro, zabavo in popolno asimilacijo v tuji jezik potopijo v znanje in kulturo izbranega jezika.

To poletje bodo otroci nadgrajevali znanje angleškega jezika s pomočjo pristne Berlitz metode® in njihovimi tuje govorečimi učitelji.

V globaliziranem in povezanem svetu znanje tujega jezika posamezniku ne le odpira vrata v svet, temveč mu tudi olajša iskanje zaposlitve in samega sebe. Prav zaradi tega lahko znanje enega ali več tujih jezikov razumemo kot gradnik širšega razumevanja sveta. Globlje razumevanje tujih kultur pa nam poda vpogled v svet neznanega in lahko odločno pripomore k osebnostni rasti posameznika.

Z jezikovnim znanjem otroci krepijo tudi druge socialne veščine

Številne raziskave so dokazale, da otroci, ki se učijo tujega jezika, lažje razumevajo tudi druge stvari in svet okrog njih. Slednji so bolj kreativni, samozavestni, tolerantni, družabni in bolj prilagodljivi v miselnih procesih. Kognitivni procesi, ki sodelujejo pri učenju tujega jezika, vplivajo na široko paleto osebnostnih lastnosti ter otrokom v vsakem koraku pomagajo pri lažjem razumevanju in ocenjevanju okolja, ki jih obdaja.

4 razlogi, zakaj naj vaš otrok znanje tujega jezika osvoji dovolj zgodaj:

  • Učenje tujega jezika spodbuja razvoj intelektualnih sposobnosti.
  • S pomočjo tujega jezika pridobijo otroci vpogled v druge kulture in običaje.
  • Ustvarijo si odlično predznanje za učenje tujega jezika v šoli.
  • Povečajo možnost zaposlitve na različnih področjih.

Poletne jezikovne počitnice za otroke - Berlitz Summer Adventure Camps

Jezikovne počitnice za otroke predstavljajo odlično možnosti spoznavanja novih ljudi in tujega okolja, ob tem pa učitelji, rojeni govorci tujega jezika, ves čas usmerjajo raven in način kognitivnega učenja. Otroci tako na subtilen in podzavesten način pridobivajo poglobljeno znanje tujega jezika ter izgubijo strah pred govorjenjem in sporazumevanjem.

Jezikovna šola Berlitz letos že 15. leto zaporedoma v angleškem jeziku organizira poletne jezikovne počitnice za otroke. Na Krvavcu in Debelem rtiču otrokom med 7. in 18. letom starosti ponujajo širok nabor aktivnosti.

  • Na Krvavcu so slednjim na voljo številna aktivna doživetja, kot so; poletni park, spust z gorskimi go-karti ali tubo, trampolin, kino pod zvezami, in še mnogo več.
  • Na Debelem rtiču pa lahko otroci uživajo v raznolikih morskih pustolovščinah; plavanje, odbojka na mivki, kajak, izlet z ladjico, …


Želite izvedeti več?

Privoščite svojemu otroku nepozabne jezikovne počitnice!

Pokličite 080 23 36 ali obiščite www.berlitz.si. Prijave pa sprejemajo tudi TUKAJ.Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri