S preventivo IQCURE do boljšega zdravja

28. 2. 2017 Promocijsko sporočilo

Pravočasna preventiva postaja prva izbira sodobnega človeka. Program IQCURE, ki sloni na 'scan diagnostiki', je povsem varen, neinvaziven in posamezniku prilagojen psihofizični pregled.

Posamezniki, ki se zavedajo, da sta njihovo življenje in zdravje v njihovih lastnih rokah, pogosto iščejo različne oblike preventivnih pregledov. Program IQCURE, ki sloni na 'scan diagnostiki', je povsem varen, neinvaziven in posamezniku prilagojen psihofizični pregled, na katerega se lahko naročite med svojim bivanjem v LifeClass Termah Sveti Martin, takoj za hrvaško mejo.

Kakšno je zdravje vašega telesa in duha?

Že naše babice so rekle – bolje preprečiti kot zdraviti. Temelji dolgoročnega zdravja posameznika se pričnejo oblikovati v mladosti in se nadgrajujejo v kasnejših letih življenja. Kakovostni preventivni programi so izjemnega pomena za krepitev zdravja, zato ni nenavadno, da je 'preventivna zavest' tudi v Sloveniji vedno večja. Med zadnje tehnološke zanimivosti, ki so zbudile precejšnjo pozornost, je Iqcure Scan. Kombinacija različnih scanerjev se uporablja v okviru preventivnih in rehabilitacijskih programov in temelji na kvantni fiziki. Ne delujejo v medicinskem smislu zdravljenja posamezne bolezni. Različne tehnike scanov enostavno ponudijo analizo stanja in potrebno rehabilitacijo organizma. Strokovnjak na osnovi foton scana, bio scana in psiho scana odgovori na vprašanja o resničnem zdravstvenem stanju vašega telesa in duha.

Za kakovostnejši življenjski slog

V Svetem Martinu, kjer vam v medžimurskih termah z izjemno blagodejno termomineralno vodo in wellness ponudbo, nudijo gastronomske užitke in aktivne počitnice, najdete pomembne odgovore na dvome in vprašanja:

  • V kakšnem psihičnem stanju sem?
  • Koliko sem podlegel vsakodnevnemu stres?
  • Katerih mineralov in vitaminov mi primanjkuje?
  • Katere bolezni se lahko razvijejo, če ne bom spremenil načina življenja?

Po uri trajajoči analizi dobite podrobno diagnozo in se vrnete v življenje bogatejši in oboroženi z znanjem, kako izboljšati življenjski slog in kakovost svojega življenja.