Želite shujšati? Začnite z vrtičkanjem!

13. 6. 2019 Promocijsko sporočilo

Številne raziskave so že pred leti razkrile, da ima delo na vrtu pozitivne učinke na telo. No, če pa še vedno niste med tistimi, ki se z največjo zagnanostjo in vnemo predajajo vrtičkanju, boste to zagotovo postali, ko boste prebrali to novico.

Izguba teže, povečana mentalna aktivnost, krepitev mišic, izboljšanje ravnotežja in vzdržljivosti, k temu dodajte še ščepec dobre zabave in dobili boste popolno aktivnost za vaše telo in duha. Potrebujete še dodaten razlog, da v roke zgrabite vilice in začnete z delom na vrtu? Mi ga imamo!

Inovativne vile Tornadica, ki delo na vrtu spremenijo v lahko zabavo, vključno z vsemi prej naštetimi prednostmi za telesno zdravje.

Med prekopavanjem vrta naj bi pokurili okoli 300 kalorij, a se zaradi napačne drže in ponavljanja nenaravnih gibov, klečanja, čepenja, sklanjanja in podobnega tudi zelo utrudimo. Vedno pa obstaja tudi nevarnost, da se zaradi nepravilnih gibov poškodujemo. In dobimo žulje.

Ne zamudite zadnje akcije letošnje pomladi in vile Tornadica kupite s 30-odstotnim popustom. Pokličite nas na 080 28 04, na www.topshop.si ob nakupu vpišite kodo AMTORNADICA2019 ali obiščite Top Shop in Dormeo trgovine po vsej Sloveniji. Ponudba velja do 15.7.2019.

Vendar, zakaj bi moralo biti tako? Ni razloga!

Uporabite inovativne spiralne vile Tornadica, ki so razvite posebej s tem namenom, da ohranjajo pravilno držo, stoječ položaj in sile razporedijo tako, da mišice krepimo pravilno ter jih ne obremenjujemo preveč. Vile imajo ergonomski ročaj, ki ga držimo z obema rokama in ga enostavno zavrtimo v levo ali desno, s čimer vile prodrejo do 20 cm globoko in z vrtljajem zemljo in plevel vzdignejo na površje, pri tem pa ne poškodujejo pridelkov. Ja, prav ste razumeli – vile Tornadica bodo nadomestile motiko, lopato, odstranjevalca plevela in klasične vile hkrati.

Višina vil je prilagodljiva, trostopenjska, zato ustrezajo prav vsakemu. Poleg tega so spiralne vile Tornadica izredno lahke, le 2,4 kilograma, zelo trpežne, pa še zložimo jih lahko in shranimo v še tako majhen prostor.

Idealen, učinkovit pripomoček za delo na vrtu, ki bo vaš čas dela skrajšal, naredil bolj zabavnega, hkrati pa poskrbel, da boste športno aktivni na telesu prijazen način. Enostavno, morate ga imeti.

Več o vilah Tornadica najdete na www.topshop.si.