SENSATION: Moskovski cirkus na ledu Natalije Abramove

SENSATION: Moskovski cirkus na ledu Natalije Abramove (foto: pr) pr
7. 12. 2016

Prvič v zgodovini Slovenije k nam prihaja svetovno priznani Moskovski cirkus na ledu Natalije Abramove. Pravljično predstavo Sensation si bomo med 9. in 13. decembrom lahko ogledali v petih slovenskih mestih.

Predstavo si lahko ogledate v petih različnih terminih v različnih slovenskih mestih: 9. decembra se bo predstava premierno odvrtela v Ljubljani (ob 19.00), ponovila pa se bo 10. decembra v Celju (ob 18.30), 11. decembra v Kopru (ob 16.00), 12. decembra (ob 18.30) Mariboru in 13. decembra (ob 18.30) v Novi Gorici.

Svojim otrokom in (ali) sebi boste privoščili pravo čarobno pravljično predbožično in prednovoletno predstavo, ki jo znajo pripraviti le vrhunski ruski umetniki.

Fantastična cirkuška uprizoritev bo tudi tokrat pripravljena s povsem novimi, pisanimi kostumi, čarobnimi posebnimi učinki in triki na ledu z vrtoglavo dinamiko – vse to in še več vam bo pričaralo nepozabno predstavo. 

Moskovski cirkus na ledu je leta 1964 ustanovil A.G. Arnold, eden od najbolj priznanih cirkuških režiserjev svojega časa. Tako drznih in originalnih idej ne bi mogli oživeti brez njegovih izkušenj iz cirkusa, filma, glasbenih nastopov, baleta na ledu in iz estrade, kot tudi ne brez sodelovanja najboljših baletnih koreografov, slikarjev, cirkuških umetnikov in skladateljev. Zasedba nastopa že več kot 50 let, in v teh letih je navdušila več kot 200 milijonov gledalcev v več kot 50 državah po celem svetu.  

  Zaradi dolžine predstave (120 minut), odsvetujemo ogled predstave otrokom mlajšim od 4 let.

VEČ NA:

www.sport-ljubljana.si/Dogodki/Moskovski_cirkus_na_ledu

www.celje.info/events/sensation-moskovski-cirkus-na-ledu-natalije-abramove

www.bookmyentry.com/event/moskovski-cirkus-na-ledu-sensation-maribor-1386086250