Si želite mladostnega videza? Imamo rešitev!

Si želite mladostnega videza? Imamo rešitev! (foto: promocijsko gradivo) promocijsko gradivo
19. 10. 2022 Promocijsko sporočilo

Hiter življenjski tempo nam pogosto otežuje skrb za fit telo in dobro počutje. Stres, vsakodnevni opravki in poplava informacij ter nasvetov, kako optimalno poskrbeti zase ... in kaj hitro se nam zazdi, da je optimalna skrb za zdravje, videz in počutje skoraj nemogoča.

Vse več strokovnjakov pri skrbi za zdravje in lepoto pomembno vlogo pripisuje prehranskim dopolnilom, predvsem kolagenu. Kot naročeno - Shoppster v stalno ponudbo dodaja novi Eterna kolagen, s katerim bo telo nahranjeno s pomembnimi vitamini še pred začetkom delovnega dne.

Zakaj ravno kolagen?

Sedaj je že znano, da se človek opazno stara tudi zaradi pomanjkanja kolagena v telesu. Kaj pa kolagen sploh je in zakaj je tako pomemben?

Kolagen je beljakovina, ki se naravno nahaja v kosteh, mišicah in krvi, pa tudi koži ter hrustancu. Po 25. letu starosti ga telo preneha proizvajati, zato ga do 50. leta v telesu izgubimo kar do 50 %. Pomanjkanje kolagena se najprej opazi po ohlapnejši koži in prvih gubah, skrhajo se tudi lasje in nohti, pojavijo pa se tudi prve gibalne ovire.

Ključ do mladostnega videza

Koža in vezivno tkivo bistveno vplivata na naš videz in sta znak mladosti ter vitalnosti. »Danes je uporaba kolagena kot prehranskega dopolnila dokazno učinkovita iz več razlogov. Raziskave so pokazale, da je redna uporaba kolagena očitno izboljšala elastičnost in hidriranost kože,« pojasnjuje dr. Slaven Bajić. To pomeni, da redno uživanje kolagena izboljšuje videz kože celega telesa – tudi tako, da zmanjša vidnost strij in celulita!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ETERNA collagen (@eterna_beauty_official)

Poleg tega kolagen:
  1. zmanjša drobne linije in gube,
  2. izboljša zdravje las in nohtov ter
  3. podpira zdravje vezivnega tkiva in sklepov.

Novost, ki navdušuje

S Eterna kolagenom telo oskrbite s ključnimi hranili še pred prvimi jutranjimi obveznostmi. Uživa se namreč brez priprave, kar pa pomeni, da lahko 25-mililitrski odmerek kolagena, ki ob rednem uživanju telesu zadostuje, spijete že ob jutranji kavi. Dr. Bajić ga ocenjuje kot »dejansko najučinkovitejšo formulo kolagena, saj gre za najboljšo kombinacijo ribjega kolagena in vitalnih sestavin za nego las«. Poleg tega je novi tekoči kolagen brez glutena, sladkorja in GSO.

Eterna kolagen vsebuje kolagen tipa 1, ki ga je med vsemi vrstami kolagena v našem telesu največ, poleg tega pa je obogaten še z dodatki:

  • cinka, ki preprečuje izpadanje las ter deluje proti staranju kože in mišic,
  • vitamina C, ki preprečuje izpadanje, cepljenje in redčenje las,
  • biotina, ki v kombinaciji s kreatinom pospešuje rast in krepitev las, kože in nohtov.

Sestavine, ki jih vsebuje Eterna kolagen, bodo koža, sklepi, lasje in nohti hvaležno sprejeli, blagodejen učinek pa boste opazile že po prvih nekaj tednih uživanja. Prav zato naj novi izdelek postane ključni element pri vsakodnevni negi telesa.