Skupaj z Dove spreminjamo idejo, da sreča prihaja iz popolnega videza

10. 1. 2022 Promocijsko sporočilo

Prišli so poletni dnevi in ​​vročina, kar med drugim pomeni, da bo izpostavljeno več kože - ne samo soncu, ampak tudi pogledom.

"Kako se počutiti lepo ob teh gubah/strijah/odvečnih kilogramih in/ali celulitu?" zagtovo pride na misel tudi mnogim. Želimo ti sporočiti, da ljubezen do sebe nima nič skupnega z (vsiljeno) idejo o tvojem telesu.

Počutiti se dobro v svoji koži je stvar dojemanja življenja, ljubezni do sebe in drugih, zadovoljstva v majhnih trenutkih in samozavesti, ki v vsem tem naravno najde svoj vir.

Čeprav ti stavki na prvi pogled mejijo na izrabljene floskule, je čas, da pokukamo pod te besede in najdemo svoj način spoštovanja sebe in formulo, da se v svoji koži počutimo genialno.

Prav zaradi ozaveščanja ideje, da si dovolj takšna, kot si, je Dove povabil vse ženske, da popolnoma svobodno in iskreno delijo svoja razmišljanja o tej temi.

V sodelovanju s portali Adriamedia, med katerimi je tudi Cosmopolitan, so dekleta delila, da je ravno tisti prizor "jutranje, razkuštrane, zaspane različice nas" idealen trenutek navdiha, da se objameš ravno takšna, kot si - naravna, resnična in iskrena.

'Imam rada svoje obline in majhne strije na zadnjici. Rada telovadim, se sprehajam in se ukvarjam z jogo brez kakršnega koli pritiska, da moram shujšati ...' nam je napisala ena od bralk.


Zdaj se postavlja vprašanje, kako doseči ta končni rezultat popolnega samosprejemanja. Prvi korak je vsekakor sprejetje ideje, da je standard lepote, po katerem stremimo, le vsiljena ideja in da se dolgoročna sreča in zadovoljstvo še vedno skrivata nekje drugje.

Hvala vsem našim vsakdanjim ženskam, ker ste sodelovale pri ideji, da skupaj pošljemo sporočilo:

Čudovita si ravno takšna, kot si. Spremenimo internet in ne naše kože. Dove.