Športna oblačila, ki jih nosijo slovenski vrhunski športniki

Športna oblačila, ki jih nosijo slovenski vrhunski športniki (foto: promocijski material) promocijski material
23. 1. 2020 Promocijsko sporočilo

Spoznajte slovensko športno-modno znamko, ki prisega na funkcionalnost, kakovost materialov, s certifikatom odličnosti ter podpira trajnostno modo.

Poznate blagovno znamko And by Andraž?

Gre za slovensko športno - modno znamko, ki s svojimi kroji in barvnimi kombinacijami sledi najnovejšim modnim trendom. Njihovi izdelki so visoko funkcionalni, saj so primerni za športno aktivnost kot tudi za vsakodnevno uporabo. Udobno, praktično in modno vse v enem!

promocijski material

Na njihovi strani TUKAJ, pa si lahko pogledate tudi akcijsko ponudbo.

Na prvem mestu sta funkcionalnost in kakovost!

Izdelki And by Andraž so izdelani v omejenih serijah, kar jim daje svojo originalnost. Njihova oblačila, pa so posebna še zaradi mnogih razlogov. Za njih je namreč najbolj pomembna kvaliteta materialov s katerimi delajo, zato imajo prav vsi certifikat odličnosti in so izdelani v Evropski uniji. Izdelki so funkcionalni in kvalitetni, hkrati pa so tudi oblikovno drugačni. Prav tako podpirajo trajnostno modo in zavračajo hitro potrošnjo tekstila, saj ta predstavlja enega največjih onesnaževalcev.

promocijski material

Njihova oblačila lahko najdeš v trgovinah ter v spletni trgovini, izdelke pa izdelujejo še za športna društva ter podjetja, ki naročajo bodisi specialna delovna oblačila bodisi oblačila prilagojena njihovi blagovni znamki.

And by Andraž nosijo tudi slovenski športniki

Športniki namreč iz prve roke priskrbijo informacije, kako se materialni obnesejo v različnih pogojih, kaj je dobrega pri izdelkih in kaj bi lahko še izboljšali. S Filipom Flisarjem sodelujejo že 11 let, vse odkar je začel tekmovati v panogi prostega smučanja. Vse uspehe (ki jih ni malo), je dosegel prav v njihovih oblačilih, dresih.

promocijski material

Trgovine And by Andraž najdete v Citycentru Celje, v Factory Store v Celju in v Cityparku v Ljubljani ali skočite na njihovo spletno stran TUKAJ.