Št. 1 Dj-a na svetu se pridružujeta Stellarbeatu!

Št. 1 Dj-a na svetu se pridružujeta Stellarbeatu! (foto: Stellarbeat promocijsko gradivo) Stellarbeat promocijsko gradivo
28. 2. 2020 Promocijsko sporočilo

Kralja Tomorrowlanda Dimitri Vegas & Like Mike bosta konec junija občinstvo StellarBeat festivala popeljala na nepozabno glasbeno-vizualno doživetje.

Letošnja StellarBeat pustolovščina bo na večih odrih gostila več kot 50 DJ-jev.  Stellar Areno bosta že v četrtek zatresla brata v zasebnem življenju in najuspešnejši DJ duo na svetu, ki se jima bodo ob bok postavili številni drugi zvezdniki tuje in domače glasbene scene.

Brata sta do danes nanizala hit za hitom in sodelovala z umetniki kot so David Guetta, Afro Bros, Daddy Yankee, Wiz Khalifa, Gucci Mane, Diplo, Snoop Dogg Martin Garrix in celo Hans Zimmer. Preteklo leto jima je DJ Mag lestvica Top 100 Dj-ev že drugič nadela titulo najboljših DJ-jev na svetu. 

Stellarbeat promocijsko gradivo

Prvič bodo pred slovensko občinstvo stopili uspešen italijanski DJ Angemi in glasbeni projekt iz Berlina - VIZE. 

Undetected oder se bo tresel v hitrejših in temnejših techno ritmih, vzhajajoče zvezde lokalne glasbene scene pa bodo svoj talent predstavile čez dan na plaži, kjer se bodo odvijale tudi športno-glasbene aktivnosti.