Ste pripravljeni na novoletne zaobljube? To so 4, ki se jih je vredno držati

Ste pripravljeni na novoletne zaobljube? To so 4, ki se jih je vredno držati (foto: Profimedia) Profimedia
15. 12. 2021 Promocijsko sporočilo

Vsako leto se zaobljubimo, da bomo bolj aktivni, da bomo jedli bolj zdravo, da bomo več časa posvetili sebi, spremenili svoje navade ... a vedno nam ne uspe, kajne?

To so štiri novoletne zaobljube, ki jih uvrščamo na naš seznam:

1. Moja sreča je na prvem mestu

To je mnogo lažje reči kot prakticirati, toda vseeno: poskusite se ne ozirati preveč na to, kako vas dojemajo drugi. Ne iščite za vsako ceno občutka sprejetosti, saj ga ni človeka na tem svetu, ki ga bi imeli čisto vsi radi. Sprejmite same sebe in pravi ljudje vam bodo prišli na proti.  

2. Imam se rad/a

Pogrešate bližino? Partnerja? Pravega prijatelja? Družino? Objemite sami sebe. Čim večkrat! Bodite potrpežljivi do sebe. Privoščite si majhna razvajanja in počnite stvari, ki vas osrečujejo, tiste, ki vas utrujajo pa poskusite spremeniti ali zavreči, če se le da.

3. Ni treba, da sem popoln/a

Vsi imamo v sebi kritika ... um nam govori, da nismo dovolj dobri. Kar se skriva zadaj, je ponavadi strah. Dovolite si misliti, da ste v redu takšni, kot ste in aktivno delajte na tem, da boste ponosni na svoje misli in dejanja. Otresite se pogrevanja preteklih napak in poglejte na svet z novimi očmi – preteklost je v preteklosti. Osredotočite se na tukaj in zdaj in iščite dobro v vsaki situaciji. To je odličen trening, ki se vam bo obrestoval v kakršnikoli stresni situaciji.

4. Ne bom več kritiziral/a drugih

Kaj imate od tega, če sodite druge? Prav nič. Samo širite slabo energijo in ljudje to začutijo. Bolj, ko govorite ali mislite o drugih slabo, več slabega bo prišlo v vaše okolje. Zato naslednjič, ko ne boste v najboljši koži, ne obrnite svoje jeze, žalosti ali kakršnihkoli drugih turbulentnih čustev, ki so se nenadoma porodila, navzven, ampak se raje umirite in razmislite, kaj vas je tako znerviralo oziroma prizadelo. Namesto fokusa na tiste, ki vam naježijo kožo, raje tistim, ki vas navdihujejo, izrecite prijazne besede.

Pri izpolnitvi vaših zaobljub in pri postavljanju novih ciljev pa vam lahko pomagata pametni telefon in ura. Kako?

Pametni telefoni in pametne ure danes ponujajo že celo kopico aplikacij in funkcij, ki nam olajšujejo delo, prosti čas in ralične življenjske situacije. Ena izmed takih so tudi novoletne zaobljube, na katere radi pozabimo.

Z novim Samsung Galaxy Z Flip3 5G telefonom in Galaxy Watch4 pametno uro, vaše letošnje zaobljube ne bodo pozabljene.

Pametni telefon Galaxy Z Flip3 5G polne velikosti, ki se zloži, da se prilega malim žepom, in njegova zmožnost večopravilnosti, bosta navdušila vsakogar. Medtem ko denimo berete ta članek, bi lahko hkrati že zapisovali svoje opomnike in novoletne zaobljube.

Če telefon veliko uporabljate za klice in videoklice, pa vas bo navdušilo tudi dejstvo, da telefon stoji samostojno, brez drugih pripomočkov, tako da lahko govorite prostoročno in vmes urejate druge obveznosti ali celo športate.

Ni časa za odpiranje telefona? Posnamite selfije z dvojno kamero na zunanjem zaslonu. Zunanji zaslon vam omogoča predogled. Enostavno pritisnite gumb za glasnost, ki se nahaja ob strani in sprožite. Preverite sporočila, posnemite fotografije, predvajajte glasbo in še veliko več, ne da bi vam bilo za to treba odpreti telefon.

Promocijsko gradivo

Ura za profesionalne ali ljubiteljske športnike

Samsung Galaxy Watch4 obrača več kot le poglede. Svojim dejavnostim in rezultatom vadbe lahko sledite tako na svoji uri kot na telefonu. Preštejte korake, preverite vnos hrane in ostanite na pravi poti z GPS, hkrati pa v le nekaj sekundah opravite BIA meritve in zajemite sestavo telesa s Samsung BioActive Sensor.

Galaxy Watch4 Classic je prva pametna ura z Wear OS, ki ga poganja Samsung in omogoča brezhiben dostop do vaših najljubših aplikacij z vašega zapestja. Na voljo vam je bogat nabor aplikacij – od aplikacij za pretakanje glasbe do obsežne knjižnice z aplikacijami za zdravje in telesno pripravljenost.

Več o Samsung napravah, ki so hkrati tudi odlično praznično darilo, poiščite na samsung.si.
Naj napredna izkušnja novih naprav Galaxy Z postane tudi del vašega vsakdana, zdaj tudi v posebni praznični akciji Pričnite praznike s Samsung Galaxy. Vabimo vas, da nas obiščite vsak dan razen nedelje do 31. 12. 2021 med 9. in 21. uro v Cityparku in Supernovi v Ljubljani ter City centru v Celju.
Promocijsko gradivo