Ste vedeli, da smo v obdobju RETROGRADNEGA URANA? Preverite, kaj to pomeni za vaše nebesno znamenje!

Ste vedeli, da smo v obdobju RETROGRADNEGA URANA? Preverite, kaj to pomeni za vaše nebesno znamenje! (foto: Profimedia) Profimedia
27. 8. 2022

Med 24. avgustom ter 22. januarjem nastopa obdobje retrogradnega Urana, ki ga astrologi označujejo kot planet sprememb in prebujenja. Preverite, kaj se obeta vašemu nebesnemu znamenju!

Tukaj je retrogradni Uran, ki nam ponuja priložnost, da predelate izkušnje zadnjih nekaj mesecev in glede na nova spoznanja spremenite svojo smer.

Planet Uran je znan po tem, da nam rad zatrese tla pod nogami. S tem nas želi prebuditi, nam ponuditi novo perspektivo in nam omogočiti, da se znebimo omejujočih vedenj teh vzorcev.

Uranova energija je precej neobičajna, radikalna in premika meje. Po drugi strani pa je ta planet tokrat v znamenju bika, ki po mnenju astrologov daje prednost stabilnosti in doslednosti.

Skupna energija tako spodbuja, da najdemo ravnovesje med strukturo in svobodo. Čas je, da odkrijete, na katerih področjih v življenju potrebujete več rutine in stabilnosti ter kje morate stvari pretresti in podreti meje. 

Kaj pa to obdobje pomeni za posamezno nebesno znamenje?

Oven

Obetajo se vam spremembe predvsem na področju komunikacije. Morda boste imeli nekaj težav z izražanjem oziroma boste primorani poiskati nove načine, kako izraziti svoje občutke.

Bik

Naravnani boste precej altruistično; na vsak način si boste želeli pomagati drugim in razmišljali boste, kako lahko svet naredite boljši. Ob tem pa seveda ne pozabite poskrbeti tudi zase.

Dvojčka

Opazili boste spremembe v družabnem življenju - nekateri ljudje vam bodo kar naenkrat postali nadležni ali si ne boste več želeli njihove družbe. Vzemite si čas zase in premislite, zakaj tako čutite.

Rak

Čas je za spremembe v karieri. Morda se boste v službi nenadoma počutili neprijetno, kar je samo znak, da naredite korak proti nečemu drugemu. Razmislite, kje si želite biti in kako to doseči.

Lev

Obetajo se vam pomembne življenjske lekcije, s katerimi se boste povezali s seboj in odkrili lastno globino. Dobili boste zelo jasno predstavo o tem, kaj si želite v prihodnje ter kako do tega priti.

Devica

Ste zelo organizirani in radi imate občutek nadzora, zato bo trenutno negotovo in raztreseno obdobje lahko za vas nekoliko naporne. Uran vam prinaša občutek negotovosti, iz katerega pa se boste veliko naučili in zrastli.

Tehtnica

Navadno se izogibate konfliktom in težkim pogovorom, a tokrat se boste primorani soočiti z ljudmi, ki ste se jim do sedaj uspešno izogibali. Na ta način se boste naučili postaviti zase in jasno spregovoriti o svojih občutkih.

Škorpijon

Opazili boste, da imate manj motivacije, obenem pa boste pogosto občutili tesnobo. Ključno je, da si vzamete dovolj časa zase, predelate svoje občutke in sprejmete vse, kar vam življenje prinaša.

Strelec

Čas je, da stopite iz cone udobja, počnete stvari, ki so izven vašega nadzora, odprete um novim izkušnjam ter razširite obzorje. To je odlična priložnost, da dobite nova poznanstva, izkušnje in znanje.

Kozorog

Obeta se vam velika mera zagona. Izkoristite priložnost in se lotite vseh ciljev, o katerih razmišljate že dlje časa. Poiščite notranjo moč, obrnite novo poglavje in pričnite graditi življenje, kakršnega si želite.

Vodnar

Pred vami je zelo ustvarjalno obdobje, v katerem lahko odkrijete, kako popestriti in obarvati tudi bolj dolgočasne dele svojega življenja. Poiščite ravnovesje med srcem in umom in uvedite ustrezne spremembe.

Ribi

Uran vas spodbuja, da iz svoje zasanjane glave stopite na realna tla. Dobro se poznate, a včasih imate težave pri izražanju. Zdaj je čas, da svetu pokažete, kdo v resnici ste in kaj vse zmorete.