Ta 3 znamenja težko živijo brez športa in gibanja

Ta 3 znamenja težko živijo brez športa in gibanja (foto: profimedia) profimedia
19. 7. 2021

Nekatera znamenja so rojena za športne dejavnosti, poglejmo si, katera. 

To so ognjena znamenja, katerim šport in gibanje predstavljata glavni smisel življenja. Za njih je gibanje ključni sestavni del uspešnega delovanja v življenju.

Oven

Oven je znamenje, ki ga označujejo dinamika, impulzivnost in tekmovalnost. Že v mladosti je ves čas v gibanju, poln raznih domislic, kako si s športnimi dejavnostmi popestriti svoj čas. Tudi ko ima oven polne roke dela, je vedno v njegovih mislih tudi šport. Ko konča z delom in obveznostmi že razmišlja, katera športna dejavnost bo tokrat na sporedu.

Če oven ne zmaga, se počuti slabo, zato je on tisti, ki se v športnih dejavnostih trudi čim več vaditi, trenirati in se pripravljati, da bo v pravem trenutku najboljši. Lahko je tudi tisti, ki se bo po prekrokani noči z nasmeškom na obrazu zbudil zelo zgodaj in se v dobri družbi odpravil v gore, da zopet osvoji višji vrh.

Lev

Lev je večni tekmovalec, ki mu šport predstavlja bistvo življenja. Zanj je pripravljen žrtvovati tudi zadeve na ostalih področjih, samo da ostane fit in vitalen. Športne dejavnosti mu predstavljajo ventil za sproščanje, ki ga drži pokonci. Ko je v svojem elementu, na kolesu, rolerjih ali plava, popolnoma zaživi in si z lahkoto nabere energijo tudi za druge dejavnosti.

Najboljše se počuti, če mu pri njegovi aktivnosti dela družbo še kdo, saj samote ne prenaša najbolje. Rekreacija je tisto, kar leva in levinjo najbolj spravi v dobro voljo, saj se z njo povečuje tudi njuna privlačnost, po kateri skozi življenje hrepenita. Vedno znata poiskati najbolj ustrezen način vadbe zase, znata pa se tudi ustaviti, ko njuno telo čuti da je izčrpano.

Strelec

Strelec je oseba, ki je neprestano v gibanju, ne pozna lenobe in se vedno povezuje z aktivnim načinom življenja. Zanj ni pomembno, da zmaga, zanj je pomembno, da sodeluje, ter da se preko športnih dejavnosti druži in seveda spoznava nove ljudi. Ko je aktiven, zna odmisliti vse napetosti in se resnično povezati s športom, za katerega se je odločil.

Strelka je tista, ki jo boste že zgodaj zjutraj srečali v športni opremi, vso nasmejano, pripravljeno na dolg maratonski tek, ki ji bo pred službo podaril zagon. Moški strelec pa je tisti, ki se bo na delo, tudi če je malce bolj oddaljen, odpravil s kolesom, saj vendar mora skrbeti za svoje telo. Strelec je rojen športnik, ki zna odlično začutiti moč, ki mu jo podarja gibanje v neokrnjeni naravi tudi na višji ravni.

Pripravil: Horoskop.si

Poglejte si še: 5 najbolj občutljivih znamenj, ki jih lahko hitro prizadanete

ali pa Za vse ženske, ki najdejo svoj navdih v naravi