Ta brivnik bo hitro postal vaša najljubša izbira

Ta brivnik bo hitro postal vaša najljubša izbira (foto: promocijska fotografija) promocijska fotografija
14. 11. 2022 Promocijsko sporočilo

Ne glede na to, kakšen stil brade vam je najljubši, lahko vedno zaupate dobremu električnemu brivniku, da vam zagotovi najboljše rezultate. Vendar z obilico električnih brivnikov na trgu lahko hitro padete v zagato, katerega izbrati. 

Philips OneBlade poskrbi za vse

Philips OneBlade ima revolucionarno tehnologijo za oblikovanje obraza. Lahko postriže, obriše in obrije dlačice katere koli dolžine, njegov dvojni zaščitni sistem - drsna prevleka v kombinaciji z zaobljenimi konicami pa olajša britje. Njegova tehnologija britja vsebuje hitro premikajoč se rezalnik (200 x na sekundo), zaradi česar je primeren tudi za daljše dlake. Pozabite na številne korake in pripomočke, saj OneBlade poskrbi za vse.

Z njim lahko prirežete brado na izbrano natančno dolžino z enim od 3 priloženih glavnikov: 1 mm za večerno brado, 3 mm za kratko bradico in 5 mm za daljšo bradico, ustvarite pa lahko tudi natančne linije z obojestranskim rezilom, če vaša brada potrebuje le nekaj popravkov pri robovih. Brijete lahko tudi v obe smeri in tako bolje vidite vsako dlačico, ki jo boste obrili, brez da bi s tem razdražili kožo. 

promocijska fotografija

Imate raje mokro ali suho britje?

Oblikovalnik Philips OneBlade je vodotesen, zato ga lahko uporabljate za suho ali mokro britje – kar vam je ljubše. Vodotesnost pa naredi tudi čiščenje enostavno: samo sperete ga pod tekočo vodo. Če vam primanjkuje časa ali pa se želite izogniti letenja dlačic po kopalnici in čiščenja le-teh, se lahko zaradi vodotesnosti brivnika obrijete tudi kar pod tušem. Britje in oblikovanje še nikoli ni bilo tako priročno in enostavno.

promocijska fotografija

Trpežna in zmogljiva baterija

Pri britju z OneBlade vam nikoli ne bo treba skrbeti, če vam bo med britjem zmanjkalo baterije. Baterija z možnostjo polnjenja po 8 urah polnjenja nudi kar 45 minut učinkovitega in neprestanega delovanja, tako da boste imeli več kot preveč časa, da si brado učinkovito pobrijete ali uredite.

promocijska fotografija

Nanj prisegajo tudi slavni

Oblikovalnik OneBlade je popolnoma očaral tudi športnega navdušenca in popotnika Nina Miklavca, ki na svojem Instagram profilu pogosto deli svojo zgodbo z osebno nego. Pravi, da je zaradi enostavne uporabe postal pri britju res hiter, brez kompromisov pri natančnosti. Velik plus mu nudi tudi obojestransko rezilo, da se izogne akrobacijam pred ogledalom.

promocijska fotografija