TA dan v tednu bo najboljši za vaše nebesno znamenje

TA dan v tednu bo najboljši za vaše nebesno znamenje (foto: Profimedia) Profimedia
6. 6. 2022

Preverite, kateri dan v tednu bo najboljši za vaše znamenje.

Kozorog: petek, 10. junij

Kljub temu, da vas čaka precej pester teden, se vam v petek obeta nekaj miru. Pojavila se bo odlična priložnost za samorefleksijo in razmislek, kako lahko v bodoče izboljšate svoje življenje in predvsem odnose z bližnjimi.

Preverite, katera znamenja v tem tednu čaka največ izzivov >

Vodnar: ponedeljek, 6. junij

V teden boste vstopili polni motivacije in zagona. Tudi v prihodnjih dneh vam bo vse teklo kot po maslu in obeta se vam ogromno novih priložnosti, ki vas bodo naravnost navdušile.

Ribi: torek, 7. junij

Skozi dan vas bodo spremljali znaki, ki vam bodo omogočili odgovor na vprašanje, ki se vam že dolgo podi po glavi. Ohranjajte odprte oči, um ter srce.

Oven: sobota, 11. junij

Skozi teden boste sanjali o svojih ciljih, konec tedna pa je čas, da jih začnete tudi realizirati. Verjemite vase, ostajajte zvesti sebi ter se pogumno lotite tudi najbolj neverjetnih idej.

Bik: nedelja, 12. junij

Po produktivnem tednu vam bo v nedeljo namenjenega nekaj časa za počitek. Naredite načrt, kaj si v prihodnje želite doseči in naredite prostor za vse spremembe, ki jih boste deležni v prihodnje.

Dvojčka: torek, 7. junij

Obetajo se vam spremembe na področju družine in doma. Razmislite, kako lahko v bodoče še dodatno okrepite svoje odnose, obenem pa jasno postavite meje in sledite sebi.

Rak: sobota, 11. junij

V soboto boste imeli odlično priložnost, da izrazite svoje občutke, ki vas pestijo že nekaj časa. Bodite spoštljivi in jasni. Po odkritem pogovoru vam bo odleglo in lahko se boste premaknili naprej.

Lev: ponedeljek, 6. junij

Čeprav vas v tednu čaka kar nekaj izzivov, boste v ponedeljek vseeno kipeli od dobre volje in optimizma. Ohranjajte svojo naravnanost tudi v dneh, ko bo pred vami več izzivov in ovir.

Devica: torek, 7. junij

Na kariernem področju se vam bo naenkrat pojavilo veliko priložnosti, ki pa jih boste mogli hitro sprejeti. Samozavestno in pogumno sledite svoji intuiciji - tako se boste zagotovo pravilno odločili.

Tehtnica: četrtek, 9. junij

Svoje občutke pogosto zadržite zase, zdaj pa je čas da jih izrazite in se osvobodite. V četrtek je odlična priložnost, da se povežete s sabo, razmislite, kaj čutite in to na spoštljiv način delite tudi z bližnjimi.

Škorpijon: nedelja, 12. junij

Skozi cel teden vas čakajo prijetni trenutki na ljubezenskem področju, vrhunec pa boste doživeli ravno konec tedna. Počutili se boste izjemno ljubljeni in tudi sami boste brez težav izrazili svojo naklonjenost.

Strelec: nedelja, 12. junij

Čeprav boste čez teden imeli nekaj težav, boste konec tedna počasi prišli nazaj v svojo običajno energijo. Vaša osredotočenost bo vrhunska in brez težav boste naredili načrt za prihodnji teden.