Tako izgleda resnična Zlatolaska: njene več kot 180 cm dolge lase bo morala ostriči!

Tako izgleda resnična Zlatolaska: njene več kot 180 cm dolge lase bo morala ostriči! (foto: Profimedia) Profimedia
31. 10. 2022

Kako bi izgledala Zlatolaska v resničnem življenju? Mi smo jo našli in še več, morala bo postriči svoje lase! 😮

Resnična Zlatolaska, kot se je poimenovala tudi sama, prihaja iz Ukrajine in je stara 39 let, ime pa ji je Alla Perkova. Bila je model za modo in lase. Njeni dolgi lasje niso naključje, saj je imela tudi njena mati svoj čas lase do kolen, Alla pa jo je še presegla. Njena mama je tudi glavni vir nasvetov za nego las in edina, ki jo je kadarkoli postrigla: enkrat pri dveh letih in ponovno pri 12 letih. 

Tu je nekaj Zlatolaskinih skrivnosti o negi las: 

"Moji lasje so zdravi, ker imam dobro genetiko in sem tudi sama odličnega zdravja. Nikoli nisem sledila nobeni posebni dieti, ki bi lase naredila bolj sijoče. Sicer pa poskušam biti čimbolj mirna." Kot vemo, je tudi stres lahko krivec za izpadanje las. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Super long hair 💖Аллочка♎ (@alla_perkova)

"Las nikoli nisem barvala in jih tudi sedaj ne. Češem jih nežno in zelo počasi, nikoli pa nisem uporabljala kakšnih posebnih izdelkov za nego." Allini lasje so sedaj dolgi že več kot 180 cm in videli boste, da je to del razloga, zakaj jih bo morala postriči. 

Se bo Zlatolaska postrigla? 

Njenih las se že več kot 20 let škarje niso dotaknile in se verjetno tudi ne bi, če bi bilo to mogoče. Vendar Alla pravi, da resno razmišlja, da bi vendarle njeni lasje potrebovali striženje. To je sicer v nasprotju z željo njene mame, ki jo je prosila, naj tega nikdar ne stori. "Zdaj nenehno stopam na konice svojih las, kar je zelo neprijetno. Verjetno jih bom morala skrajšati."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Super long hair 💖Аллочка♎ (@alla_perkova)

A je hitro pomirila svoje sledilce na Instagramu: "Moji lasje nikoli ne bodo kratki, bodo pa potrebovali striženje konic. 

Alla je nedolgo nazaj ugotovila, da bo postala mama, najverjetneje fantku. Pravi, da mu bo v objemu njegove dolgolase mame izjemno udobno. 

Zanimivo je, da si Zlatolaska nikoli ni prizadevala imeti rekordno dolgih las, zato tudi ni uradno poskušala postavljati rekordov. Je pa navdihnila svoje sledilce na družbenih omrežjih, ki si prav tako prizadevajo imeti dolge lase.