Tedenski horoskop: kaj vam prinašajo zvezde v prihodnjem tednu?

Tedenski horoskop: kaj vam prinašajo zvezde v prihodnjem tednu? (foto: Profimedia) Profimedia
16. 1. 2022

Ste pripravljeni na prihodnji teden? Preverite, kaj vam prinašajo zvezde!

Kozorog

Po napornejšem obdobju bo naslednji teden pravi balzam za dušo. Čakajo vas sproščeni dnevi; ker boste veliko manj pod pritiskom, se boste tudi veliko bolje počutili v svoji koži.

Vodnar

Kljub temu, da vas čaka izjemno produktiven teden, ne pozabite na počitek. Vzemite si nujno potreben čas zase; delo lahko počaka.

Ribi

Pred vami je intenziven teden predvsem na ljubezenskem področju. Morda se boste na novo zaljubili, ali pa si boste želeli obuditi strasti z dolgoletnim partnerjem. Bodite kreativni in sledite svojemu srcu.

Oven

Predvsem na prijateljskem področju vas čaka nekaj izzivov. Po eni strani si želite zabavo, podporo in druženje s prijatelji, po drugi strani pa ne prenesete dejstva, da se nekdo ne strinja z vami. V tem tednu se osredotočite na spoštovanje in sprejemanje drugih.

Bik

V prihodnjih dneh si boste želeli predvsem osebnega miru. Imeli boste občutek, da ljudje iz vseh strani nekaj pričakujejo od vas. Osredotočite se nase, vseeno pa ob postavljanju mej ne bodite preveč ostri.

Dvojčka

Vaš moto za prihajajoči teden je: zdaj ali nikoli. Čas je, da stopite v akcijo in uresničite vse cilje, o katerih potihem sanjate že veliko časa. Bodite pogumni in sledite svoji intuiciji.

Rak

Ta teden boste potrebovali ljubezen in spoštovanje svojega partnerja. Izkoristite ta čas za samorefleksijo in razmislek, kako lahko vse, kar potrebujete od drugih, ponudite sami sebi.

Lev

Ta teden si vzemite čas zase in poskrbite za svoje zdravje. Za vami je naporno obdobje in nujno potrebujete nekaj časa za počitek. Postavite sebe na prvo mesto.

Devica

Obožujete pozornost svojih prijateljev in ta teden boste bili neprestano zasuvani s pozornostjo. Vaši bližnji bodo skrbeli za vas in vas razvajali, kar vam bo neizmerno ustrezalo. Vseeno pa pazite, da se ob tem ne sprelevite v vlogo žrtve.

Tehtnica

V tem tednu bodite pozorni predvsem na svoje finance; obeta se vam posebna priložnost, ki pa ni nujno dobra. Temeljito pretehtajte svoje opcije in razmislite, kaj bi bilo za vas najbolje.

Škorpijon

Z glavo boste neprestano pri počitnicah in potovanjih. Vaša duša hrepeni po novih dogodivščinah, hkrati pa se bojite trenutnih ukrepov. Ne razmišljajte preveč in pustite, da vas vodi intuicija.

Strelec

Končno ste našli način, kako se rešiti iz finančne zagate. Ostajajte pogumni, vztrajni in delovni ter ne pozabite na vse višje cilje, ki jih imate. Držite se zastavljenih načrtov tudi, ko se znajdete v težjih situacijah.

Prirejeno po YourTango