Teh 5 FILMOV bi morali pogledati vsaj DVAKRAT (preverite, zakaj!)

Teh 5 FILMOV bi morali pogledati vsaj DVAKRAT (preverite, zakaj!) (foto: Profimedia) Profimedia
6. 7. 2020 Promocijsko sporočilo

So filmi in so filmi, ki jih pogledamo večkrat. Filmofili pa priporočajo, da si vsaj še enkrat ogledate teh 5 filmov ... 👇

Ko si film ogledate prvič, morda niste tako pozorni - ves čas poskušate ugotoviti, kam bo peljala zgodba, morda ugotavljate, od kod vam je znan glavni igralec, in ugibate, kaj se bo zgodilo v naslednjem prizoru.

Ob drugem ogledu pa so vam te stvari že poznane in se lahko osredotočite na detajle, ozadje zgodbe in se morda posvetite kateremu izmed stranskih likov, ki imajo včasih veliko večji pomen, kot mislimo sprva.

Predstavljamo TOP 5 filmov, ki bi jih po mnenju filmofilov morali videti vsaj dvakrat!

Pa ne zgolj zato, ker bi se malce zatreskali v glavnega igralca (ali igralko). 😉 Tukaj je filmski izbor starih in novih uspešnic, ki jih bomo ta mesec dodali na naš seznam predvajanja.

Kaj pravite na virtualno zbirko kar 16 tisočih filmov in serij? Kako do nje, preverite spodaj. 

1) Medzvezdje (Interstellar)

Medzvezdje je mešanica družinske drame in znanstvene fantastike, ki pripoveduje zgodbo o univerzalnih stvareh: človeških odnosih, ljubezni, staranju, strahu, raziskovanju neznanega. V času, ko se zaradi onesnaženja in prevladujočih peščenih viharjev naš čas na Zemlji bliža koncu, se skupina Nasinih raziskovalcev poda na najpomembnejšo odpravo v zgodovini človeštva ...

K ogledu vas bosta zagotovo prepričala Matthew McConaughey in Anne Hathaway:

2) Zbeži! (Get out) 

Chris se pripravlja, da bo prvič spoznal starše svojega dekleta Rose, ki jimni povedala, da je njen novi partner temnopolt. Čeprav se dekletu barva kože ne zdi bistvena, Chris sluti, da obisk ne bo minil brez zapletov. Ta misteriozna in hkrati komična srhljivka vas zagotovo ne bo pustila ravnodušnih niti po drugem predvajanju.

3) Šesti čut (The Sixth sense)

Srhljiv psihološki triler pripoveduje zgodbo o osemletnem dečku, ki ga preganja temačna skrivnost: obiskujejo ga duhovi umrlih, kot otroški psiholog pa mu želi pomagati Bruce Willis v glavni vlogi.

Film je prejel kar 6 nominacij za oskarja:

4) Čedno dekle (Pretty woman)

Kaj naredi romantično komedijo popolno? Igralka, v tem primeru je to Julia Roberts, ki gledalca pripravi do tega, da se skupaj z njo smeji, sočustvuje in zanjo navija. Lahkoten film, ki vas bo razvedril, hkrati pa navdušil s pristnim prijateljstvom in izpovedjo ljubezni.

Še kdo sanja o šoping prizoru iz filma?

5) Joker (Joker)

Kriminalni triler o najbolj znanem negativcu v stripovskem svetu je dvignil veliko prahu, še preden je izšel. V vlogi, ki je v preteklosti zaznamovala že legendarnega Jacka Nicholsona in pokojnega Heatha Ledgerja, je v tej izvedbi navdušil Joaquin Phoenix.

Warner Bros. studio je film opisal kot "raziskovanje človeka, ki ga je družba zavrgla in ni zgolj študija osebnosti, ampak tudi opomnik sodobnemu svetu."

Podobne filmske uspešnice si lahko ogledate na EON TV

V Telemach Video klubu je zbranih več kot 16.000 filmov in serij, ki vas bodo navdušili - prvič, drugič, trinajstič ... Poleg tega si lahko v razdelku Zamujeno zate za kar 7 dni nazaj prevrtite vse zamujene vsebine, EON pa vam bo znal predlagati tudi tisto, kar bi vas utegnilo zanimati.

Izboljšana različica Telemachove platforme EON bo povsem spremenila televizijsko izkušnjo vsakega uporabnika posebej, obstoječim naročnikom pa bodo nove funkcije na voljo brezplačno. 

Na Telemach.si preverite akcijsko ponudbo, kjer lahko novi naročniki prvih 12 mesecev izkoristite paket po polovični ceni.