Teh 5 stvari vas lahko naredi (še) privlačnejše

Teh 5 stvari vas lahko naredi (še) privlačnejše (foto: Profimedia) Profimedia
4. 12. 2020 Promocijsko sporočilo

Kaj je tisto, kar vzbudi pozornost in pritegne pogled? Izkazalo se je, da je pravzaprav skupek dejavnikov, zaradi katerih se zdi, da nas določena oseba privlači. 

Pristnost

Veliko bolj cenimo posameznike, ki so to, kar so, že od začetka. Samo pomislite, kako ste reagirali, ko se je na primer izkazalo, da simpatija v resnici ne prenese športa in se je le pretvarjala, da bi vam ustregla. Pristnost je na prvih zmenkih (in tudi v drugih odnosih) zelo cenjena. 

Smisel za humor

Ženske obožujejo moške, ki jih nasmejijo in moški imajo radi ženske, ki se smejijo njihovim šalam. Smeh povezuje in sprosti, zato velikokrat slišimo koga reči, da mora imeti njegov bodoči partner nujno smisel za humor. 

Obvladovanje stresa

S kom bi se bolje razumeli: z nekom, ki se pritožuje o službi in v vsem vidi negativne stvari ter počasi izgoreva zaradi stresa ali z nekom, ki zna s stresom dobro opraviti in ima optimističen pogled na svet? 

Skrb zase

Seveda nas bolj pritegnejo ljudje, ki redno skrbijo zase. Veliko pomenijo negovani lasje in nohti, spočitost (brez podočnjakov od neprespanih noči), splošno dobro počutje in dejstvo, da si znamo vzeti čas zase in se zabavati. 

Nasmeh na obrazu

Nasmeh pomeni odprtost in dostopnost, zato se ljudje ne bodo bali pristopiti in ne bodo ves čas razmišljali, kaj lahko rečejo in kaj je bolje zadržati zase. Bolje se boste povezali z drugimi, če naokoli hodite z nasmeškom. 

Dobrodelnost vedno pričara nasmeh

Prav prihajajoč praznični čas pa zaznamujejo tudi radostni in nasmejani trenutki v družbi naših najbližjih. Za nekatere je to čas poln obdarovanja in ljubezni, za mnoge družine in posameznike pa je to čas, ko se znajdejo v stiski. Zakaj ne bi torej podarili še kakšnega dodatnega nasmeha in polepšali dneva sebi ter drugim?

Promocijsko gradivo HOFER

Nasmeškotek je dobrodelni piškotek, ki ima čarobno moč, da pričara nasmeh na obraz tistemu, ki ga podari, tistemu, ki ga prejme, še posebej pa otrokom in mladostnikom v stiski pod okriljem programa Botrstvo v Sloveniji. Nasmeškotek so pri podjetju HOFER prvič predstavili leta 2017 v okviru lastne iniciative Danes za jutri.

Decembra na policah trgovin HOFER po ceni 1 evro poišči Nasmeškotke, jih kupi dovolj za lastno sladkanje in obdarovanje svojih najdražjih, ter obenem pomagaj dijakom iz socialno šibkih družin pri kritju oskrbnin v dijaškem domu. Tako osrečiš sebe, svoje najbližje in tiste, ki želijo uresničiti svoje sanje o svetlejši prihodnosti.

Več o dobrodelni akciji preberite na www.hofer.si.