TO bo najboljši dan v tednu za vaše znamenje

TO bo najboljši dan v tednu za vaše znamenje (foto: Profimedia) Profimedia
13. 6. 2022

Preverite, kateri dan v tem tednu bo še posebej dober za vaše nebesno znamenje.

Kozorog: četrtek, 16. junij

V četrtek je odličen dan za nove začetke. Razmislite, kakšnega življenja si želite in pogumno naredite prvi korak proti svojim ciljem. Če ostajate zvesti sebi, bo tudi sreča na vaši strani.

Vodnar: sreda, 15. junij

Obeta se vam popoln čas za samorefleksijo. Veliko časa boste namenili razmišljanju in analiziranju sebe, obenem pa boste imeli super priložnost, da od sebe izpustite vse, kar vam škodi.

Ribi: sobota, 18. junij

Vikend izkoristite za postavljanje novih ciljev. Kaj je tisto, kar si zares želite? Kako lahko izboljšate svojo kariero in odnose? Cilje si zapišite, nato pa naredite načrt, kako jih uresničiti.

Oven: torek, 14. junij

Čas je, da stopite v stik s sabo in pogumno zaživite življenje, kakršnega si zaslužite. Ne ozirajte se na mnenja drugih, temveč prisluhnite sebi. Sledite svoji intuiciji - ta vas bo pripeljala do sreče in svobode.

Bik: sobota, 18. junij

Naredili ste nekaj dobrega za svoje odnose, čez vikend pa se bodo pokazali prvi rezultati. Vaše dobre odločitve se bodo zelo obrestovale in spoznali boste, kako zelo je bilo vaše ravnanje pomembno.

Dvojčka: ponedeljek, 13. junij

V začetku tedna bo vaša komunikacija zelo jasna in spoštljiva. Izkoristite priložnost in se s svojimi bližnjimi pogovorite o nečem, o čemer razmišljate že dlje časa.

Rak: sreda, 15. junij

V sredini tedna boste odločitve sprejemali s srcem. Vse boste čutili zelo globoko, kar je odlična priložnost, da se bolje posvetite svojim občutkom in sprejmete odločitve na romantičnem področju.

Lev: petek, 17. junij

Cel teden vam bo vse teklo kot po maslu, v petek pa bo vaše počutje še boljše. Uvideli boste, kako ste izjemni in zelo boste ponosni na vse svoje dosežke. Vzemite si čas za praznovanje.

Devica: četrtek, 16. junij

V četrtek stopite v stik s svojo spontanostjo. Prepustite se toku in za spremembo pozabite na načrtovanje. Posvetite se svoji igrivi plati in preprosto uživajte v vsemu, kar vam je namenjeno.

Tehtnica: nedelja, 19. junij

Včasih kar pozabite, kaj vse vam je bilo v življenju dano. Ob koncu tedna si vzemite nekaj trenutkov in razmislite, zakaj ste hvaležni. To vam bo dalo nov zagon in optimizem za prihajajoče dni.

Škorpijon: sobota, 18. junij

Sreča je na strani pogumnih! Konec tedna se vam obeta odlična priložnost, a le, če boste zbrali pogum in tvegali. Verjemite vase, ohranjajte pozitivno naravnanost in vse se bo izteklo dobro.

Strelec: torek, 14. junij

Čeprav je pred vami precej naporen teden, je torek vseeno super priložnost, da se posvetite svojim ciljem in nameram. Razmislite, kaj si želite doseči in kako se lotiti doseganja svojih sanj.