TO bo najboljši dan v tem tednu (za vaše nebesno znamenje)

TO bo najboljši dan v tem tednu (za vaše nebesno znamenje) (foto: Profimedia) Profimedia
22. 8. 2022

Kateri dan v tednu vam bo še posebej naklonjen?

Oven: sobota, 27. avgust

Proti koncu tedna boste spoznali, kaj je tisto, kar v življenju zares šteje. Morda včasih veliko razmišljate o financah in materialnih dobrinah, a boste v tem tednu ugotovili, da se sreče ne da kupiti. Videli boste, da imate pravzaprav že čisto vse, kar zares potrebujete.

Bik: sreda, 24. avgust

V sredo boste še posebej optimistično naravnani. Morda se boste srečali z izzivi, vendar boste v njih videli nekaj dobrega, kar vam bo pomagalo pri rasti. Kipeli boste od samozavesti in z lahkoto boste kos vsemu, kar vam življenje prinaša.

Dvojčka: četrtek, 25. avgust

Čas je, da stopite v akcijo, izrazite svoje ideje ter teorijo spremenite v prakso. Četrtek vam prinaša priložnost, da pričnete uresničevati vse svoje ideje, želje in cilje, o katerih že dolgo razmišljate.

Rak: sreda, 24. avgust

V sredo si vzemite nekaj časa in se osredotočite na ljudi, s katerimi ste obkroženi. Razmislite, kateri bližnji vas podpirajo in pomagajo pri rasti ter za katere je morda čas, da jih spustite iz svojega življenja.

Lev: sreda, 24. avgust

Obeta se vam nekaj nepričakovanih priložnosti na področju kariere, zaradi česar boste polni zagona in motivacije. Pomembno pa je, da vas dobre priložnosti ne zanesejo; sklepajte premišljene odločitve in zaupajte sebi.

Devica: ponedeljek, 22. avgust

Ponedeljek ponazarja pričetek čudovitega tedna za vas. Čas je, da se nehate skrivati; svetu pokažite, kako zelo izjemni ste in premagajte strah pred kritiko. Bodite to, kar ste in pravi ljudje bodo prišli v vaše življenje.

Tehtnica: četrtek, 25. avgust

Četrtek je super dan, da izrazite svoje občutke in pričnete pogovore, ki se jim izogibate že dlje časa. Morda vam bo sprva neprijetno, a vas bodo ravno taki pogovori pripeljali do izjemnih rezultatov in dobrega počutja.

Škorpijon: ponedeljek, 22. avgust

Morda se vam večkrat dogaja, da se počutite sami ali menite, da vas drugi ne razumejo, a v tem tednu boste spoznali, da imate okoli sebe obilo podpore in ljubezni. Osredotočite se na vse čudovite ljudi in se jim zahvalite.

Strelec: sobota, 27. avgust

Obetajo se vam novi začetki na področju kariere! Morda vas čaka nova služba ali napredovanje, morda pa boste pričeli samo razmišljati o velikih premikih. Pri sprejemanju odločitev sledite svojim občutkom.

Kozorog: četrtek, 25. avgust

Četrtek vam omogoča razmislek o vaši karieri. Premislite, ali je delo, ki ga vlagate, povrnjeno s plačilom, ki ga prejemate. Če mislite, da niste dovolj cenjeni je prav, da to tudi izrazite.

Vodnar: četrtek, 25. avgust

Odprite se novim priložnostim, pridobite dodatno znanje in razširite svoje obzorja. Če razmišljate o tečaju ali izobraževanju je zdaj čas, da se ga udeležite. Nadgradite svoje znanje na področjih, ki vas resnično zanimajo in veselijo.

Ribi: sreda, 24. avgust

Sreda vam prinaša moč, da začnete uresničevati svoje sanje. Bodite zvesti sebi, jasno izrazite svoje ideje in vesolje vas bo nagradilo. Verjemite vase in zaupajte, da se tudi najbolj neverjetne misli lahko usresničijo.