To je 5 akumulatorskih naprav, ki jih potrebuje vsaka garaža

To je 5 akumulatorskih naprav, ki jih potrebuje vsaka garaža (foto: Profimedia) Profimedia
22. 11. 2021 Promocijsko sporočilo

Ne glede na to, če akumulatorske naprave potrebujete v svojem poklicu ali zgolj za svoje domače 'naredi sam' projekte, vam bo teh pet favoritov zagotovo prišlo še kako prav.

#1 Udarni vrtalni vijačnik

Kvalitetni akumulatorski udarni vrtalni vijačnik je primerna izbira za široko paleto popravil in gradbenih projektov, tako za domače mojstre kot profesionalce. Dober baterijski udarni vrtalnik vam bo olajšal delo tam, kjer bi si z navadnim izvijačem zagotovo pridelali nekaj žuljev.

#2 Vrtna ročna žaga

Z akumulatorsko žago boste skoraj brez truda rezali veje dreves, pripravljali drva za kurjavo ali urejali lesene plošče za domače projekte. Navdušilo vas bo njeno tiho delovanje, vzdržljiva baterija in ergonomska oblikovanost, ki bo olajšala vsa opravila okrog hiše.

#3 Sesalnik

Ste za lahek, enostaven za uporabo in profesionalno zmogljiv sesalnik? Izberite takega z akumulatorjem, ki bo olajšal vaše delo in prihranil dragoceni čas, saj bo izjemno močan motor poskrbel za popolno posesane površine.

#4 Baterijska svetila

Za optimalne svetlobne razmere v vsakem trenutku uporabite robustna akumulatorska svetila, ki bodo odporna na vse delovne pogoje in razmere, ter vam omogočila nemoteno delo.

#5 Radio

Ob delu radi poslušate glasbo? Izberite akumulatorske radijske postaje, ki so zaščitene pred prahom in vodnimi curki, vi pa se ob tem lahko brezskrbno posvetite domačim opravilom.

Veliko ponudbo akumulatorskih naprav in orodja po znižanih cenah poiščite v spletni trgovini Shoppster.