To je najboljša aplikacija za vaše finance, ki jo sami aktivirate v zgolj minuti

To je najboljša aplikacija za vaše finance, ki jo sami aktivirate v zgolj minuti (foto: Profimedia) Profimedia
15. 9. 2020 Promocijsko sporočilo

Nova KBM navdušuje z nazivom najboljše mobilne in spletne banke v Sloveniji.

V današnjem času, ko stvari radi uredimo hitro, varno (tudi z vidika socialnega distanciranja) in brez, da bi pri tem zapustili udobje domačega naslonjača, so zelo priljubljene tudi mobilne aplikacije, ki nam olajšajo vsakdan.

Ena izmed njih je tudi mobilna banka mBank@Net, ki je prejela naziv najboljša mobilna banka v Sloveniji 2020.
Promocijski material

V raziskavi mobilnega bančništva v Sloveniji, ki jo je izvedlo podjetje E-laborat, so bile zajete mobilne banke vseh slovenskih bank in hranilnic, že drugo leto pa presojajo tudi mobilne banke štirih fintech ponudnikov. Pri ocenjevanju je bil pomemben tako vsebinski kot uporabnostni vidik, rezultati pa kažejo, da največ vsebin in funkcionalnosti ponuja prav mobilna banka Nove KBM.

V Novi KBM širijo nabor storitev, ki jih lahko opravite brez obiska poslovalnic, najboljšo mobilno banko pa si lahko aktivirate kar na daljavo, s prenosom brezplačne aplikacije na svoj pametni telefon. Enostavna je tudi prijava v mobilno banko mBank@Net, saj je možna s prstnim odtisom ali prepoznavo obraza. Sicer pa lahko tako za spletno kot tudi mobilno banko uporabite isto uporabniško ime in geslo, ki si jih lahko sami tudi ponastavite v primeru, da ste jih pozabili. In to brez obiska poslovalnice, kar preko spleta!

Za nove uporabnike mBank@Neta in Bank@Neta pa so v banki pripravili dodatno ugodnost, saj ponujajo uporabo mobilne in spletne banke eno leto brez plačila mesečnega nadomestila za uporabo.
Poleg mobilne banke je laskav naziv pred tem prejela tudi spletna banka Bank@Net

Spletna banka Bank@Net je bila prepoznana kot bolj uporabna, s širšim naborom vsebin in funkcionalnosti od povprečja. Podjetje E-laborat je v oceno prvič zajelo tudi oceno celotne izkušnje, ki jo ima uporabnik ob opravljanju storitev in uporabi spletne banke, kar daje nazivu še dodatno vrednost.

Nova KBM z nazivom najboljše spletne in mobilne banke v Sloveniji uspešno uresničuje svojo ambiciozno vizijo postati najboljša banka

Potem, ko je po neodvisnem in strokovnem izboru uredništva revije Moje finance v letu 2019 postala najugodnejša banka, je bila letos prepoznana kot blagovna znamka, ki je edinstvena, jo potrošniki poznajo, ji zaupajo in se z njo poistovetijo. Uvrstila se je namreč med 1 % slovenskih podjetij, ki so ponosni dobitniki naziva Superbrands Slovenia 2020.

Preko spletne banke lahko vpogledujete v stanje in promet vašega transakcijskega računa, plačujete položnice in prenašate sredstva med računi, naročite vse vrste plačilnih kartic in limite na računu, sklepate varčevanja in depozite, opravite menjavo sredstev v 8 različnih valut, aktivirate varnostne storitve in sklenete potrošniški kredit.

TUKAJ lahko brez obiska poslovalnice hitro, pregledno in enostavno aktivirate spletno banko Bank@Net.
Promocijski material