To je odločitev, ki vam prinese varnost in finančno korist

To je odločitev, ki vam prinese varnost in finančno korist (foto: PROFIMEDIA) PROFIMEDIA
22. 12. 2020 Promocijsko sporočilo

Ali lahko sprejmemo napačno odločitev na kateremkoli področju življenja? Napačne odločitve ne obstajajo. Tudi in predvsem ko govorimo o tem ...

Imeti lastno elektrarno in s tem kar veliko prihraniti? Zakaj pa ne, danes je to s pomočjo pravih strokovnjakov mogoče izpeljati veliko lažje, kot si mislite – hitro, ugodno in predvsem brez nepotrebnih skrbi.

Prednosti lastnega fotovoltaičnega sistema so na dlani. Proizvajate lastno solarno električno energijo, kar je za vas tudi cenovno ugodnejše kot odjem iz omrežja. Fotovoltaični sistem pa vam zagotavlja dolgoročno zanesljivost cen in neodvisnost. Pozabite lahko na nihanja cen elektrike in na stabilni osnovi proizvajate lastno električno energijo.

Prvo vprašanje, ki se porodi vsakemu od nas je prav gotovo: koliko pa me to stane? Za občutek vas vabimo k izračunu, kjer lahko pridobite približno oceno.

Izračunajte električni potencial svoje hiše TU!

Preprost izračun, kjer boste videli, koliko vas bo investicija stala, kdaj se vam bo povrnila in kakšni bodo vaši prihranki.

Če pa ste se za to investicijo že skorajda odločili, je tu pet konkretnih korakov, ki vas popeljejo do lastne sončne elektrarne:

1. Finančna ocena, izbira lokacije, presoja

Že v prvem koraku je strokoven nasvet (dobesedno) vreden zlata. Koliko bo projekt stal, kje bo stala elektrarna, koliko elektrike boste proizvedli in koliko sredstev nato prihranili pri ocenjeni porabi? Strokovnjaki ponudnika MOON vam bodo znali svetovati že v tem prvem koraku, ključnem za nadaljevanje.

Za prvi posvet in pregled na vaši lokaciji, ki je potreben za pripravo natančne ponudbe za vaš konkreten primer, se lahko dogovorite hitro in preprosto. Oddajte povpraševanje in rezervirajte ogled na svoji lokaciji ali pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 88 46.

2. Podpis pogodbe in pooblastilo za urejanje dokumentacije

Če se odločite za sončno elektrarno MOON, strokovnjaki za vas pripravijo vse potrebne listine za pridobitev subvencije Eko sklada in tudi za pristojnega distribucijskega operaterja (soglasje za priključitev). Vložijo dokumentacijo v vašem imenu in izpeljejo druge potrebne postopke. Pripravijo tudi načrt sončne elektrarne.

Seznam potrebne dokumentacije in storitev, ki jih za vas pripravijo in izvedejo strokovnjaki ponudnika MOON: pridobivanje soglasja za priključitev, pridobivanje nepovratnih sredstev Eko sklada, dobava materiala, postavitev sončne elektrarne, pogodba o priključitvi, priključitev sončne elektrarne na omrežje.

Vrhunska kakovost in dolga življenjska doba zagotavljata brezskrbno shranjevanje in prilagodljivo oddajanje električne energije.

3. Izdaja soglasij in dovoljenj

Računajte, da postopki lahko trajajo tudi nekaj mesecev. To je čas, ki ga morate upoštevati, ko razmišljate o postavitvi sončne elektrarne, zato ne odlašajte. Še posebej hladnejše in vremensko bolj neprijazne mesece lahko izkoristite za pripravo projekta, soglasja in pogodbe.

4. Inštalacija in preizkus

Fizična postavitev vaše domače sončne elektrarne je preprosta in hitra, saj v praksi po navadi traja le dan ali dva. Datum postavitve vnaprej uskladite z izvajalci ponudnika MOON. Ti pridejo na lokacijo in namestijo celoten sistem. Sledijo preizkus, zagon in meritve.

5. Priključitev

V zadnjem koraku potrebujete še pogodbo o priključitvi, ki jo sklenete z distributerjem. Sledita tehnični pregled in priključitev na distribucijsko omrežje.

PROMO
Na domači strehi pridobljena elektrika je najcenejša, zmanjša pa tudi vašo odvisnost od javnega omrežja.

Prednosti odločitve za rešitve MOON:

• strokovno svetovanje,

• priprava vse potrebne dokumentacije in pomoč pri pridobivanju subvencije,

• visokokakovostni izdelki priznanih proizvajalcev,

• zelo strokovna namestitev sistemov MOON,

• možnost pridobivanja in porabe lastne zelene električne energije,

• preprosta uporaba in vzdrževanje,

• hitra povrnitev investicije.

FOTOGRAFIJE PROMOCIJSKO GRADIVO