TO pove izbira hišnega ljubljenčka o VAŠI OSEBNOSTI

mačka in pes - dobra prijatelja (foto: Profimedia) Profimedia
18. 11. 2022

Psi in mačke so zagotovo med najbolj priljubljenimi vrstami hišnih ljubljenčkov. Na odločitev, ali biti ponosen lastnik mačke ali psa neposredno vplivajo vaše osebnostne lastnosti. Nenazadnje, so tudi Paris Hilton, Hilary Duff in Amanda Seyfried na las podobni svojim ljubljenčkom. Vendar pa je odločitev med mačko in psom za večino ljudi tudi velika težava. Nadaljujte z branjem, če želite izvedeti, kaj vaš pes ali mačka pove o vas.

Globoko sočutni in nesebični lastniki psov

Pes je nedvomno "človekov najboljši prijatelj". Psi so prijazni, inteligentni, skrbni in dobri čuvaji. To je le nekaj lastnosti, s katerimi lahko opišemo psa. Če je tudi vaš najljubši hišni ljubljenček kuža, je velika verjetnost, da ste energični in družabni. Ne marate živeti sami in ste po naravi ekstrovertirani. Pogosto se družite z ljudmi in imate veder in pozitiven pogled na življenje. Nedavna raziskava je ugotovila, da so lastniki psov srečnejši od lastnikov mačk. Vendar pa ste lahko potrti, če niste v stiku z drugimi. Ste globoko sočutni in nesebični. Tako kot vaš pes, ste tudi samozavestni in zaščitniški. Če vas zanima, kakšen lastnik kuža bi bili, rešite ta test.

Ustvarjalni lastniki mačk

Mačke so takoj za psi med najbolj priljubljenimi hišnimi ljubljenčki. So manj zveste kot psi in veliko bolj samosvoje. Muce so priljubljene pri introvertiranih ali zadržanih osebnostih. Lastniki mačk živijo sami, običajno v stanovanju. Če ste lastnik mačke, ste manj družbeno aktivni, a tudi ne popoln samotar. Radi komunicirate s podobno mislečimi ljudmi in vzpostavljate tesne odnose. Toda globoko v sebi hrepenite po neodvisnosti in avanturi. Ste raziskovalec svobodnega duha z visoko stopnjo ustvarjalnosti, humorja in motivacije. Ena najbolj pustolovskih mačk je zagotovo Suki.

mačka kot osebnost lastnikov Profimedia

mačka kot osebnost lastnikov

Za konec

Mačke in psi so čudoviti hišni ljubljenčki in lahko pomagajo ljudem preživeti težke trenutke v življenju. A le, če izberete pravega ljubljenčka. Tako muce, kot kužki prav tako potrebujejo ljubezen in skrb, in če niso združljivi z vašo osebnostjo, vam lahko povzročajo nemalo glavobolov. Upamo, da vam je ta test osebnosti pomagal pri odločitvi, ali je za vas bolje, da ste lastnik mačke ali psa.