To so 3 personalizirane storitve, ki si jih privoščite za še boljšo izkušnjo in užitek!

To so 3 personalizirane storitve, ki si jih privoščite za še boljšo izkušnjo in užitek! (foto: PROFIMEDIA) PROFIMEDIA
3. 7. 2020 Promocijsko sporočilo

V času, ko se včasih zdi, da ljudje postajamo preveč podobni drug drugemu in se v množici izgubljajo karakteristike posameznikov, se že dolgo zaznava tudi protiutež temu toku – personalizirane ponudbe, storitve, izdelki. Privoščite si tisto, kar je ustvarjeno posebej za vas – za drugačno, veliko boljšo izkušnjo.

To so tri odločitve, ki vam bodo – ker so zadeve narejene po vaši meri – prinesle čisto novo doživetje in užitek. Čas je, da so stvari prilagojene prav vam.

1 Obutev prav za vas

Na spletu lahko najdete kar nekaj znamk, ki ponujajo obutev, tudi športno ali celo pohodniško, čim bolj prilagojeno vašemu stopalu. Med njimi lahko najdete tudi takšne, ki posebej oblikujejo obutev tako, da se popolnoma prilega vašemu stopalu. To jim omogoča meritev stopala, ki pove, kakšen je lok vašega stopala, kje so točke pritiska, kakšna sta velikost in gibanje vaših stopal. Le kdo si ne bi želel tekaških copat, ustvarjenih prav za vaše potrebe? 

2 Personalizirani spa tretmaji

V marsikaterem velnes centru ponujajo tretmaje, prilagojene vam kot posamezniku. Če želite masažo, bodo po pogovoru z vami izbrali kombinacijo masažnih tehnik, s katerimi se bodo najbolje približali vašim željam in potrebam. Na voljo vam je na primer tudi personalizirana masaža, pri kateri uporabijo specifično eterično olje glede na vaše astrološko znamenje. Morda pa vas zanima personalizirana nega obraza ali pa posebej vam prilagojen tretma proti pomarančni koži ... Prebrskajte splet in si privoščite razvajanje po svoji meri. 

3 Filmi po vaši meri

Končno je tu čas, ko lahko gledate filme, dokumentarce, serije čisto po svojem okusu. In ni vam treba več izgubljati časa z brskanjem za njimi, saj vam Telemachova nova različica sprejemnika EON zdaj na podlagi preteklih ogledov sama priporoča vsebine, ki vas zanimajo, v svoji knjižnici pa imajo več kot 16.000 filmov, serij, dokumentarcev ... Vsak uporabnik oziroma član družine si lahko ustvari svoj profil, EON pa mu potem na podlagi ogledanih vsebin sproti priporoča vsebine, ki najbolje odražajo njegova zanimanja.

Profili in nove funkcije so pri Telemachu brezplačno na voljo na vseh napravah, vsi novi naročniki na enega od paketov, ki vključuje storitve televizije, interneta in telefonije, pa bodo lahko izkoristili promocijsko ceno paketa – prvih 12 mesecev po polovični ceni.
Značke: EON Telemach