Hm, preverite, kako tale FOCUS deluje na vaš UM (in telo!)

26. 6. 2019 Promocijsko sporočilo

Za zdrav življenjski slog je ena od najpomembnejših zapovedi vsekakor zadostna hidracija. Fructalovi napitki iz linije First – Vitality, Detox, Antistress in Focus – združujejo trendno kombinacijo okusov s funkcionalnimi dodatki ter pripomorejo tudi k boljšemu počutju in vzpostavljanju ravnovesja v telesu.

Fructal First so funkcionalni napitki z dodanimi vitamini in minerali, ki pozitivno vplivajo na um in telo. V hitrem življenjskem tempu nam pogosto primanjkuje časa zase, zato znamka Fructal First na prvo mesto postavlja prav vsakega posameznika. Tak je tudi njhov slogan: Ti. Na prvem mestu.
 
Vsak napitek je harmonična kombinacija dveh okusov in na vsakem od njih je zapisana zdravstvena trditev.


Vitality: limeta & meta


Za zdrav življenjski slog sta ključna zdrava in uravnotežena prehrana ter redna telesna aktivnost, ki izboljšuje kakovost življenja in je glavni dejavnik pri ohranjanju dobrega telesnega in duševnega počutja. Ob gibanju pa ne pozabite na hidracijo ter poskrbite za zadosten in kakovosten spanec. Naj bo vitalnost vedno na prvem mestu in Fructal First vedno pri roki.

Vitamini, ki jih napitek vsebuje: L-karnitin, magnezij, vitamin B6 in cink.

Zdravstvena trditev: Cink ima vlogo pri presnovi maščobnih kislin.

 
Detox: pomaranča & ingver


Zadostna hidracija je potrebna tudi za pravilno delovanje organov, prenos hranil in ohranjanje telesne temperature. Naj bo dobro počutje vedno na prvem mestu, Fructal First pa del vaše hidracije.

Vitamini, ki jih napitek vsebuje: Niacin, pantotenska kislina, vitamin B6 in magnezij.

Zdravstvena trditev: Magnezij prispeva k ravnotežju elektrolitov.

Antistress: hruška & sivka


V stresnih situacijah poskusite obvladovati stres s sprostitvenimi tehnikami – umirite dihanje in sprostite mišično napetost. Naj bo dobra sprostitev vedno na prvem mestu in Fructal First vedno pri roki.

Vitamini, ki jih napitek vsebuje: Pantotenska kislina, magnezij, vitamin B6 in niacin.

Zdravstvena trditev: Niacin prispeva k normalnemu psihološkemu delovanju.

Focus: jabolko & ginseng


Dobra hidracija je potrebna tudi pri umskih naporih. V situacijah, ki od vas zahtevajo dodatne umske napore, se osredotočite na rezultate. Naj bo fokus vedno na prvem mestu in Fructal First vedno pri roki.

Vitamini, ki jih napitek vsebuje: Vitamin B6, vitamin B12, biotin in pantotenska kislina.

Zdravstvena trditev: Pantotenska kislina prispeva k umskim zmogljivostim.

Značke: First Fructal