Trenirajte med štirimi stenami ali na svežem zraku s svojim osebnim trenerjem

Trenirajte med štirimi stenami ali na svežem zraku s svojim osebnim trenerjem (foto: Samsung) Samsung
17. 2. 2022 Promocijsko sporočilo

Poletna postava se gradi pozimi, pravijo. Trening je lahko urejen in pripravljen po načrtih osebnega trenerja, lahko pa trenirate tudi sami s pomočjo spletnih vodičev.

Na spletu najdemo različne vodene vadbe, med katerimi izberete tisto, ki vam najbolj ustreza. Videe po navadi predvajamo prek računalnika ali televizije, dnevna soba se tako spremeni v fitnes sobo, kar pa je lahko moteče za preostale člane družine.

Kaj če vam predstavimo možnost, da svojo vodeno vadbo prenesete v katerikoli drug prostor ali celo na zunanjo površino? To je odslej povsem preprosto s pomočjo projektorja Samsung Freestyle, ki bo vašo vadbo ponesel na novo raven.

Samsung

(Od)nesite ga s seboj

Inovativni prenosni projektor Freestyle se ponaša z elegantno obliko in lahkostjo, saj ima le 830 gramov. Brez težav ga lahko prenašate po prostorih v hiši ali izven nje. Brez težav ga lahko vzamete s seboj na kampiranje ali večdnevno pohajkovanje prek hribov. Deluje brez povezave na električno vtičnico, zato ga lahko postavite tudi na terasi, vrtu ali v odročnih krajih sredi narave. Projektor je združljiv z zunanjimi baterijami, ki podpirajo USB-PD in izhod 50W/20V ali več. Na uporabo je pripravljen v le treh korakih – postaviš, priključiš in projiciraš. Vso drugo naredi aparat sam. Ponaša se s popolnimi funkcijami samodejnega izenačevanja (auto-keystone) in samodejnega izravnavanja (auto-level). Slika se prilagaja katerikoli površini pod katerimkoli kotom in s tem zagotavlja popolno sorazmerje. Poleg tega funkcija samodejnega ostrenja (auto-focus) omogoča, da Freestyle prikaže kristalno čisto sliko na katerikoli površini, pod katerimkoli kotom, vse do velikosti 254 cm (100 palcev).

Slika bo projicirala vašega trenerja ali vadbo kamorkoli in tako boste imeli občutek, da se nahaja poleg vas. Projektor je vrtljiv za 180 stopinj, kar omogoča prikazovanje videa kjerkoli in to brez ločenega zaslona ali staromodnega platna. Na kampiranju si privoščite dober večerni film, ali le glasbo v ozadju in se sprostite. Večdnevna pohodniška tura je lahko ob večerih prava zabava. Zaradi svoje majhnosti, ga v nahrbtniku ne boste niti zaznali, postane lahko vaš stalni spremljevalec. V planinskih kočah lahko priredite pravo zabavno vzdušje za vas in vse obiskovalce.

Če je vaša telovadba prilagojena vašim željam, idejam in vodenja trenerja ne potrebujete, Freestyle poskrbel za glasbeno podlago. Izjemen zvočnik nudi 360-stopinjski prostorski zvok za izjemen užitek. Ob večerih pa vam lahko vašo »fitnes teraso« spremeni z ambientalno spremljavo, zahvaljujoč prosojnemu pokrovčku za lečo, ki projicira svetlobne učinke.

Povežite se v najljubšo vadbo

Vso vsebino, ki bi si jo radi ogledali, vam bo omogočala preprosta povezljivost, saj Freestyle projektor nudi funkcije Smart TV, ki so na voljo na televizorjih Samsung. Z vgrajenimi storitvami predvajanja ter funkcijami zrcaljenja in predvajanja, ki so združljive z mobilnimi napravami Android in iOS, se bo vaša izkušnja še nadgradila. To je prvi prenosni projektor v industriji, ki je certificiran s strani največjih svetovnih partnerjev OTT in strankam zagotavlja najboljšo izkušnjo gledanja. Da bo upravljanje še olajšano, lahko med samo vadbo uporabljate pomoč glasovnega asistenta. Možnost upravljanja imate tudi s priloženim daljinskim upravljalnikom ali s pomočjo Samsung aplikacije SmartThings.

Vse informacije o napravi najdete TU